MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ekrana geldi

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Kurtlar Vadisi 238. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat yeni bir işe girişti.

Merakla takip edilen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü dün 20.00'de ekrana geliyor. Dizi bu bölümde de izleyiciyi ekrana kitledi. Vadi karıştı, Polat Alemdar yeni bir görev üstlendi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yine reytinglerde zirveye oynadı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi izleyiciye gergin anlar yaşandı

Son bölümde Polat, sonunda Süha'nın sırrına ortak oldu. Bu saatten sonra bambaşka bir görev üstlenerek karşımıza çıktı. Peki, bu görevler neyi amaçlayacak, neler yaşanacak merak konusu oldu. Fehmi, güç gösterisiyle kendinden söz ettirmeyi seviyor gibi görünüyordu ancak yanında Cahit yoktu artık. Yanında Cahit olmadan bu şekilde ne kadar hayatını sürdüreceğini kendi kendine tecrübe etti.

KGT ekibi, Polat Alemdar'dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla şoka uğradılar. Üstelik bu kez Tilki'nin yanı sıra başka bir misafirler de saldırılarda oldu. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Akif ve adamları Şedid'in İstanbul'a uzanan kolunu bükmek için acele etti. Sagir'in kurduğu bomba düzeneği ile Aynura saatleri saymaya başladı. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalıştı. Aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterdi. Tüm karmaşa ise tek bir noktayı işaret etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler