MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragman videosu nefes kesti

İzlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için heyecan dorukta! Bir hafta gecikmeli ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Polat Alemdar'ın geçmişiyle yüzleşecek. İşte Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüne dair detaylar!

Yıllardır soluksuz izlenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragman videosu izleyicilerle buluştu. Ekranlarda 13. yılını kutlayan ve yüksek reyting oranıyla dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde en çok merak edilen konu hafıza kaybı yaşayan Polat Alemdar'ın durumu. Hafızasını kaybederek kendisini Ali Candan olarak tanıtan Polat kendine gelecek mi? Yusuf ve Polat arasında neler yaşanacak? Vadi severleri bekleyen sürprizler ne? Tüm bu soru işaretleri Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde yanıt bulması bekleniyor. Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 25 Şubat Perşembe akşamı Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 284. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz haftanın finalinde kendini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde geçmişiyle yüzleşmeye başlar. Polat sürekli kendi kendine "Elif'i görmem lazım" diyerek Murali'nin mekânından ayrılır. Polat, Kızkulesi'nin önüne giderek, Elif'le geçirdiği anları hatırlar. Polat'ı geçmişi burada da yalnız bırakmaz. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açılır…

ARİEL POLAT'IN YAŞADIĞINI ÖĞRENİYOR!

Polat'ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali'den başka kimse bilmemektedir. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat'ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verir.Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'dedir. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıdır. Köy halkı aç ve susuzdur. İnsanlar açlıktan kırılmaktadır. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizler. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düşerler. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler