MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun fenomen ismine şok

Sezona ara veren Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın diziye dönmek istediği ancak Necati Şaşmaz'dan veto yedi. Kurtlar Vadisi Pus'ya dönemeyen Kenan Çoban, Eşkiya DÜnyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı.

11 yıl rol aldığı Kurtlar Vadisi'ne veda eden eden Kenan Çoban'ın 1 yıl aradan sonra yeniden Kurtlar Vadisi Pusu'ya dönmek istediği gündeme bomba gibi düşmüştü. Kenan Çoban, diziden ayrılma nedenini rutinden sıkılma olarak göstermiş, farklı diziler de rol almaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Kenan Çoban, Kurtlar Vadisi Pusu'ya dönme iddialarının gerçek olmadığını iddia etse de iddialara göre 1 yıl aradan sonra yeniden Kurtlar Vadisi Pusu'ya dönmek isteyen Kenan Çoban'a Necati Şaşmaz engel olmuş. Necati Şaşmaz'ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz'la çalışmaya başlayan Çoban'ı veto ettiği öğrenildi. Çoban, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz'ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz'ın "Beyaz Karanfil" dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.

BU İŞ OLMAZ MESAJI

Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılışının ardından 1 yıl geçtikten sonra Kenen Çoban, eski patronuna "Tekrar çalışabilir miyiz?" mesajı gönderdi. Ancak Necati Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci'nin yanından yer alan Kenan Çoban'a hatırlı dostlarıyla "Bu iş olmaz" diyerek olumsuz cevap verdi.

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan fırtınası bitmek bilmedi. Fehmi Kuzuzade'nin oğlu Yusuf'un Şedid'teki hayat mücadelesi devam etti. Polat'ın düğününde Martin'in asistanı olarak kendini tanıtan Tilki'nin gönderdiği kız Safiye'ye silah doğrulttu. Ancak Polat Alemdar'ın dikkati son anda suikastı önledi. Polat bunun üzerine kızı konuşturtup Tilki'nin yerini öğrendi ve ekibini de yanına alıp Rusya'ya gitti. Polat, Tilki'nin tüm ekibini öldürüp Tilki'yi de yaktı. Polat Alemdar artık Tilki'den kurtuldu. Polat artık gönül rahatlığıyla tatile çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu 263. Bölüm biterken Denizde teknede giderken hareket edemediler. Polat denize atladı, teknedeki soruna bakmak için. O anda tekne havaya uçtu. Sezon finaline yakışır bir bölüm sonu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler