MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncusu hayatını kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide rol alan Yalçın Güzelce, hayata veda etti. En son fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan Yalçın Güzelce, beynindeki tümör nedeniyle 64 yaşında vefat etti.

Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok diz ve filmde oynayan Yeşilçam'ın usta ismi Yalçın Güzelce, vefa etti. beynindeki tümöre yenik düştü ve hayata veda etti. En son Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosunda yer alan ve dört sezon boyunca İstihbarat Başkanı rolünü canlandıran Yalçın Güzelce, uzun süredir mücadele ettiği beynindeki tümör sebebiyle 64 yaşında hayata veda etti.

5 YIL ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU

Yeşilçam'ın usta ismi, 5 yıl önce beyninde tümör bulunması nedeniyle ameliyat olmuş, sağlığına kavuşmuştu. Ancak, en son 2010 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıkan Yalçın Güzelce, son zamanlarda zor günler geçiriyordu. Beynindeki tümörle daha fazla mücadele edemeyen Yalçın Güzelce, 31 Ağustos Pazartesi akşamı hayata veda etti.Sanatçının cenazesinin 2 Eylül 2015 Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedileceği öğrenildi.

YALÇIN GÜZELCE KİMDİR?

1 Ocak 1951 Doğumlu olan Yalçın Güzelce, 1980 yılında tiyatroya başlamıştır. Çeşitli sinema filmleri ve TV dizilerinde rol alan usta isim, 18 tiyatro oyununda görev yapmıştır; "Polizei" ve "Piano Piano Bacaksız" ödüllü filmleridir. Yalçın Güzelce; Davacı, Değirmen, Piano Piano Bacaksız, Polizei, Fırtınalar, Deli Divane, Eyvah Babam, Evimiz Olacaktı, Cennet Mahallesi, Hayat Apartmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok film ve dizide oynamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler