MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazin Haberleri En Son Magazin Haberleri Magazin Dünyası Bomba Gelişmeler

Magazin dünyasında neler oluyor? Magazin dünyası en son haberleri Magazin haberleri gelişmeleri Magazin dünyası en son bomba haberler, Magazin dünyası mynet'te sizlerle

Magazin dünyasında neler oluyor? Magazin dünyası en son haberleri Magazin haberleri gelişmeleri Magazin dünyası en son bomba haberler, Magazin dünyası**Magazin haberleri SON DAKİKA gelişmeleri**mynet'te sizlerle

Bergüzar Korel'den mutlu haber

Karadayı dizisinin Feride'si Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç'e olan aşkını anlattı.

Mutlu bir evlilik hayatı olduğunu söyleyen Bergüzar Korel ikinci bir çocukta istediklerini söyledi.İkinci çocuk müjdesini veren Bergüzar Korel Halit Ergenç'in de İyi bir baba ve iyi bir eş olduğunu vurguladı.

atv ekranlarında yayınlanan 16 Haziran'da sezon finali yapan 'Karadayı' dizisinin 'Hakime Hanım'ı Bergüzar Korel, Mega TV'ye konuk oldu. 'Mas Vale Tarde' adlı programın önceki gün yayınlanan bölümünde hakkında merak edilen soruları yanıtlayan oyuncu, eşi Halit Ergenç'e olan aşkını ve aile yaşantılarını anlattı.

HALİT HARİKA BİR ERKEK

Eşi Halit Ergenç ile mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleyen Korel, "Halit; çok naif, sürprizler yapan, sarıp sarmalayan, zarif, karşısındakinin ne istediğini önemseyen, harika bir erkektir. İyi bir baba ve iyi bir eştir" dedi.

ALİ'YE KARDEŞ İSTİYORUZ

Ünlü oyuncu, programda oğlu Ali'ye olan bağlılığından da bahsetti. Bütün vaktini oğlu Ali ile geçirmek istediğini söyleyen Korel, "Geçtiğimiz haftalarda reklam çekimi için Prag'a gittim, Ali yine yanımdaydı. Her yere elimden geldiğince Ali'yle gidiyorum" diye konuştu. İkinci bir çocuk istediklerini de belirten ünlü oyuncu, "Ali de, ben de ona bir kardeş istiyoruz" dedi.

ÜNLÜYÜZ AMA İNSANIZ

Eşiyle birlikte sıradan bir hayat yaşadıklarını da anlatan Bergüzar Korel, şunları söyledi: "Ünlü bir anne-babanın çocuğuydum ama normal bir hayat yaşıyorduk. Şu an Halit ile bunu yapmaya çalışıyoruz. Ünümüzle yaşamıyoruz. Bizi pazarda alışveriş yaparken ya da havaalanında yerde otururken görebilirsiniz. Ünlüyüz ama insanız."

ACUN ILICALI BODRUMDA SEYMA İLE

YENİ SEVGİLİSİDE SARAYDAN

GÜLBEN ERGEN DÜĞÜN ÖNCESİ FORMDA

Şehzade Mustafa bu defa çok farklı bir rolde

Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı oynayan Mehmet Günsür yeni rolüne hazırlanıyor.

Çağan Irmak'ın yeni filmi Unutursam Fısılda'da Hümeyra bir dönem pop müziğe damga vuran Ayperi karakterini canlandıracak. Filmde Hümeyra'nın oynadığı Ayperi karakterinin gençligini ise Farah Zeynep Abdullah oynayacak.

Çağan Irmak'ın Unutursam Fısılda adlı son filminin çekimleri geçen hafta başladı. Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul'a giden genç kasabalı Ayperi'nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor.

Müzisyen Tarık

Bir döneme damga vuran şarkıların sesi Hümeyra Ayperi karakterini canlandıracak. Ayperi'nin gençlik yıllarını ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Ayperi'nin hayatına ve hayallerine yön veren müzisyen Tarık karakterinde ise Mehmet Günsür'ü izleyeceğiz.

ARDA'NIN BODRUM GÜNLÜĞÜ

Arda'nın Bodrum günlüğü Türkiye tatiline devam eden Arda Turan, Çeşme'den sonra Bodrum'a geçti. Cenker TEZEL 30 Haziran 2014 Arda'nın Bodrum günlüğü

Önceki gün Maça Kızı Otel'in iskelesinde genç bir kızla sohbet ederken görüntülenen genç futbolcu, akşam saatlerinde de Yalıkavak'ta Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'yla bir araya geldi. Mekânda hem iftar yapan hem de Brezilya-Şili Dünya Kupası karşılaşmasını izleyen Ilıcalı ve Turan, çıkışta birlikte poz verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler