MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral 10. bölümde aşıkların arası açıldı

Ekranların sevilen dizilerinden Maral 10.bölümü ile ekranlara geldi. Dün akşam yayınlanan Maral son bölümde Sarp ve Maral iş yüzünden ayrı düştüler. Bu durumu değerlendiren Deniz ikilinin arasını daha da açacak hamleler de bulundu.

Maral'a zarar vermemek için sırrını Arya ile paylaşan Sarp için her şey daha da içinden çıkılmaz oldu. Hayallerinin peşinden koşan Maral ile geçmişinin intikamını almaya yeminli Sarp'ın kesişen yollarını romantik sahneleriyle ekrana getiren Maral En Güzel Hikayem son bölümü dün akşam saat 20.00'de Tv 8 ekranlarına geldi. Hazal Kaya, Aras Bulut İynenli, Ceyda Düvenci, Reha Özcan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin bu bölümüne Maral'ın zor anları damga vurdu.

MARAL 10. BÖLÜMDE YOL AYRIMI

Maral En Güzel Hikayem 10. bölümde Sarp ve Maral iş yüzünden ayrı düştüler. Yaşadığı sürprizle sarsılan Arya, Maral ve Sarp'ın teselli çabalarına aldırış etmedi ve herkesi şaşırtan bir karar aldı. Halis bu kararı ihanet olarak değerlendirdi. Luna'da kaderin çarkları süratle dönerken, baba-kızın savaşında arada kalan yine Maral oldu.

Maral çocukluğundan beri hayali kurduğu dünyaya bir adım daha yaklaşırken; Sarp, aralarındaki statü farkının ilişkilerine zarar vereceğinden çekindi. Deniz, Sarp'ın korkularının üstüne gitti ve Maral'la aralarındaki bu zayıf noktayı kanatmaya çalıştı. Maral hayalinin gerçekleri altında ezilirken, Canan'ın ona tavsiyesi basitti: Maral yenidünyasında kabul görmeden önce, eski dünyasını tamamen arkasında bırakmak zorundadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler