MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral 4. bölüm Tv 8'de ekrana geldi

Tv 8 ekranlarının beğenilen dizilerinden Maral 4. bölümüyle 26 Mart akşamı izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Maral son bölümde Maral'ın işiyle ilgili sorumlulukları arttı. Maral, ilk katalog çekimini gerçekleştirmek zorundaydı.

MARAL 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayallerinin peşinden giden sıra dışı bir kızla, geçmişinin peşinden giden deli dolu bir genç adamın hikayesini konu alan Maral 4. bölümü Tv 8'de ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı.Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Bige Önal (Alara), Elvan Boran (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altınmeşe (Oytun) gibi isimlerin yer aldığı Maral 26 Mart Perşembe akşamı TV 8'de ekrana geldi.

MARAL 4. BÖLÜM ÖZETİ

Maral'ın altı ay daha Luna'nın başında kalacak olması en çok Deniz ve Halis çiftini etkiledi. Halis evliliğini kurtarmaya çalışırken Maral da yeni bir görevi, ilk katalog çekimini gerçekleştirmek zorundaydı. Ancak karşısında yeni bir engel vardı. Maral son bölümde bitmeyen kaprisleriyle Alara. Maral başta Alara'yı hafife aldı ancak çok pişman oldu.

Sarp ise amacının peşinden giderken bu kez Halis'in radarına girdi ve kovulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Maral 4. bölümde Sarp ve Maral iki aşık, zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışırken yeni bir rüzgar onları iki ayrı yöne savurmaya kararlıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler