MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral 7. bölümde Maral ve Sarp'ın olay yaratan sahnesi

Maral En Güzel Hikayem 7. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Heyecan dolu sahnelerin arka arkaya geldiği Maral 7. bölümde Maral ve Sarp eski günlere dönerken Sarp'ın intikam oyunu Maral'ın şüphe duymasına neden oldu.

İntikam aşkı ile yanan Sarp ile hayallerinin peşinden koşan Maral'ın aşkını anlatan Maral 7. bölümü ile ekranlara geldi. Maral 7. bölümde Sarp'ın skandal haberi ekranlarda boy boy yer alırken Maral'ın içini şüphe sardı. Aşk ve intikam kokan dizinin son bölümüne Sarp ve Maralın öpüşme sahneleri damga vurdu.Maral son bölümü 16 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de TV 8 ekranlarındaydı.

MARAL 7. BÖLÜM ÖZETİ

İntikamının gölgesinden kaçan Sarp, çareyi Maral'a sığınmakta buldu. Bu ani geliş, Maral'ı çok mutlu etti ancak Oytun'un skandal haberi manşetleri kafasında soru işareri bıraktı. Artık Maral'ın zihninde aşkla birlikte bir şüphe vardı, Sarp mı yapmıştı? Diziye damga vuran bir diğer sahne isimHalis Bey'in canlı yayında yaptığı konuşma sonrası Sarp'ın gözyaşları oldu.

Maral ikilemi aşmaya çalışırken, Halis Bey onu mağazadaki güvenlik önlemlerini arttırmakla görevlendirdi. Sarp ise intikamının meyvelerini toplarken, Deniz ailesine sahip çıktı ve Kaan'ı araştırmaya başladı. Canan'ın baskısıyla Luna ve Sarp arasında kalan Maral'ın şüpheleri, sonunda yanıtını buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler