MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral 8. bölümde sürpriz isim

TV 8 ekranlarının iddialı yapımlarından olan Maral 8. bölümü dün akşam yayınlandı. Maral 8. bölümde Sarp ve Maral yine köşeye sıkıştı ama Sarp Maral'ı kurtarmak için gerçekleri açıkladı.

Sevilen dizi Maral 8. bölümü dün akşam kaldığı yerden devam etti. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide Maral hiç beklemediği bir yerden suçlu bulununca ortalık karıştı. Luna'yı, Maral'a bırakmayı aklından bile geçirmeyen Deniz ise Maral'ı fark ettirmeden bir tuzağın içine çekti. İzleyicileri ekrana kilitleyen sahneleriyle yayınlanan olan Maral 8. bölümü 23 Nisan Perşembe akşamı yayınlandı.

MARAL 8. BÖLÜM ÖZETİ

Son bölümünde Sarp'ın itirafıyla sarsılan Maral, daha büyük bir çıkmazla karşı karşıya kaldı. Ya ailesi gibi gördüğü Luna'yı ya da Sarp'ı seçecekti. Öte yandan Maral son bölümde skandalın etkileri dinmeye başlamışken, Canan onu Sarp'a götürecek ipuçlarını araştırmaya başladı.
Luna'yı, Maral'a bırakmayı aklından bile geçirmeyen Deniz, Maral'ı fark ettirmeden bir tuzağın içine çekti. Şüpheleri Sarp'ta sabitlenen Canan, Luna'da tüm dengeleri değiştirecek, beklenmedik birinden destek aldı. Maral En Güzel Hikayem son bölümünde tehlikeli bir oyun oynayan Maral, zor duruma düşünce, onu kurtarmak için son sözü söyleyen yine Sarp oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler