MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral sezon finali bölümü nefesleri kesti

Maral sezon finali izleyicileriyle buluştu. Maral En Güzel Hikayem 12. bölümünün son sahnesinde aşkını seçen Maral şok eden bir sahne ile karşı karşıya geldi.

Tv 8 ekranlarının sevilen yapımı Maral sezon finali bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesen sahneleriyle ekrana geldi. Hayallerinin peşinden koşan Maral ile geçmişinin intikamını almaya yeminli Sarp'ın kesişen yollarını anlatan dizide süpriz gelişmeler yaşandı. Maral 12. bölümüne Alara'nın oyunları damga vururken Maral'ın zor anları izleyicileri ekran başına kilitledi. Maral sezon final bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Tv8' ekranlarına geldi. Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı dizi sezona ara verdi. Kısa süreli bir ara yapacak olan Maral dizisi Haziran ayında kaldığı yerden devam edecek.

MARAL 12. BÖLÜM ÖZETİ

Defilenin başarısı ile birlikte kendini ispatlayan Maral, Luna'da kontrolün tamamen kendisinde olduğunu düşünsü ve Sarp'a daha fazla vakit ayırmaya karar verdi. Aşıklar için her şey yoluna girmişken, Halis'in pastaneyi satacağı haberi, Maral'ı alt üst etti. Hayalini, borçlu olduğu pastanenin satılmasını önlemek isteyen Maral, çalışanlarını istemeden karşısına аldı ve tabi ki Sаrp'ı da. Oysa ikisinin de en büyük korkusu birbirini kaybetmekti. Halis'in baskısı, Deniz'in Maral'ı çеktiği Alara tuzağı ve her şeyden öte Sarp'ın, Maral hakkında yаnılmış оlma ihtimali, Maral'ı zor bir tercihle baş başa bıraktı: "Aşk mı? Hayal mi?" Maral En Güzel Hikayem 12. bölümünde Maral son sahnelerde aşkını tercih etti ancak bu tercihin sonunda kendini darma duman edecek bir sahne ile karşı karşıya kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler