MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mayıs Kraliçesi 3. bölümde Asu şokta

İlk iki bölümüyle izleyenlerinden tam not alan Mayıs Kraliçesi yeni bölümü için heyecan dorukta. Büyük bir merakla beklenen dizi bu hafta 3. bölümü ile ekrana gelecek. Mayıs Kraliçesi 3. bölümünde Asu ve Nehir'in yolları kesişiyor.

Show Tv'nin yeni sezon bombalarından Mayıs Kraliçesi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kadrosunda; Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin Mayıs Kraliçesi 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi Nehir'in hikayesini ekrana taşıyan dizinin yeni bölümünde Asu, öz kızına adım adım yaklaşıyor. Sürprizlerle dolu Mayıs Kraliçesi yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Show Tv'de!

MAYIS KRALİÇESİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Mayıs Kraliçesi'nin 3. bölümünde; Nehir, SMDR Denizcilik şirketinin mülakatını Bora yüzünden geçememiştir. Ancak SMDR Denizcilik şirketinde denetmen olan, ve Nehir'e çocukluğundan beri aşık olan Oğuz, Nehir'i işe aldırır. Nehir ve Oğuz'un ilk karşılaşmasında birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Öte yandan Nehir, Celil'in ağır sözleri yüzünden çok üzülmüş ve Alper'den ayrılma kararı almıştır. Bu kararını Alper ile paylaşır, Alper'in tepkisi merak konusudur. İki aşığı bundan sonra zorlu bir süreç beklemektedir. Nehir'in SMDR Denizcilikte işe başladığını öğrenen Asu, yıllar sonra Nehir'i bulmanın verdiği heyecanla hemen onu görmeye gider. Asu Nehir'le karşılaşır ve Nehir'in çocukken olan yara izini fark eder! Yara izini gördükten sonra büyük bir şok yaşayan Asu, bundan sonra ne yapacaktır?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler