MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mayıs Kraliçesi final bölümünde şaşırtan son

Show Tv'nin dram yüklü dizisi Mayıs Kraliçesi 11. bölümüyle son kez ekrana geldi. Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı ve Hatice Aslan'ın başrollerini paylaştığı Mayıs Kraliçesi final bölümünde yaşananlar haberimizde!

Show Tv dizisi Mayıs Kraliçesi ekran macerasını tamamlayarak izleyicilerine veda etti. Final kararıyla takipçilerini hüsrana uğratan Mayıs Kraliçes 11. bölümüyle son kez ekrana geldi. Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı, Ahmet Olgun Sünear, Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı Mayıs Kraliçesi 11. bölümüyle final yapması, dizinin takipçilerini şaşırttı. Peki final bölümünde neler yaşandı? Yıllar önce ayrılan anne kız Nehir ve Asu kavuştu mu? Dedesini kaybeden Bora, ne yaptı? Alper, Dilara ile evlendi mi? İşte, 2 Şubat Salı akşamı son kez ekranlarda olan Mayıs Kraliçesi final bölümünde yaşananlar!

MAYIS KRALİÇESİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Mayıs Kraliçesi'nin final bölümünde; Nehir'in, Asu'nun öz kızı olduğu gerçeğini artık saklı tutmak istemeyen Yiğit ve Ceylin, gerçekleri Asu ve Nehir'e söylemeye karar verdi. Nehir'in üvey annesi Feryal bu duruma çok üzülse de, Yiğit ve Ceylin, Asu ve Nehir'i bir araya getirdi. Anne ve kızın buluşması duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Bora'nın tehditlerine daha fazla boyun eğmek istemeyen Alper gizli bir plan yaptı ve Dilara ile herkesten gizli yıldırım nikahı ile evlendi. Alper'i, Celil'i tutuklamakla tehdit eden Bora, Alper ve Dilara'nın evlendiğini öğrenince ne yaptı? Alper ve Dilara'yı nikah sırasında kötü bir sürpriz bekliyordu. Oğuz'un dedesi Etem'in ani ölümü herkesi şoka uğratmıştı. Dedesinin ölümüyle sarsılan Oğuz, dedesinin Sencer yüzünden öldüğünü düşünüyordu. Oğuz dedesinin intikamını almak için Sencer'in şirketini bastı. Oğuz'un amacı Sencer'i öldürmekti!

HATİCE ASLAN'DAN TEPKİ

Mayıs Kraliçesi'nin Asu'su Hatice Aslan, daha önce katıldığı bir galada diziyle ilgili çarpıcı açıklamarda bulunmuş, açıklamalarıyla finalin sinyalini vermişti. Mayıs Kraliçesi yönetimine sitem eden Aslan; "Elimize final niteliğinde bir senaryo geldi. Herkes kendi işini yaparsa sorun kalmaz. Senaryo yazarımız çok az, kimse kendi işini yapmıyor. Senaristlerin önü açılmalı, herkes kendisi yazmak istiyor." demişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler