MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 53. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Medcezir son bölümüyle yine izleyicilerden tam not aldı. Star Tv'nin beğenilen dizisi Medcezir 53. bölümde Sibel'in gelişiyle işler karıştı.Bu durum Yaman - Orkun hesaplaşmasının da yarıda kalmasına neden oldu.

MEDCEZİR 53. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Her hafta ilgiyle izlenen Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Medcezir 53. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Bu bölümde gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Medcezir son bölümü her hafta olduğu gibi soluksuz izleniyor. Bu bölümde Gizem Güler'in canlandırdığı Sibel karakterinin bir anda sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman ve Orkun'un konuşması yarıda kaldı. Sibel'in olaylı gelişi ise grupta kriz yarattı. Medcezir son bölüm 19 Aralık Cuma akşamı ekrana geldi.

Sevilen dizi Medcezir son bölümde Sibel'in aniden ortaya çıkması, Yaman ve Orkun'un yüzleşmesini yarıda bıraktı. Sibel'in gelişiyle yer yerinden oynadı. Sadece Mira ile Orkun'un değil, gruptaki kızlar ve erkekler arasında da tartışma yarattı. Erkekler ve kızların ilişkilere farklı bakması nedeniyle iki grup zıt yönlere gitti. Medcezir 53. bölümde bu zıt yönlerin bir tarafında Eylül vardı. Mert de diğer taraftaydı. Bu savaşla Mert ve Eylül ilk defa iki ayrı tarafta yer almış oldular. İkili için bu olay dönüm noktası oldu.

Medcezir 53. bölümde bu olayı fırsat bilen Orkun, Yaman'ın üzerine gitmeye devam etti. Sibel'in gelişinden memnun olan Orkun, Yaman ile Mira'nın arasını bozmak için elinden geleni yaptı ancak Mira için geçmiş geçmişte kalmıştı. Medcezir son bölümde bu olayı unutmak ve tekrar açmamak istedi. Yaman'la arasının bozulmasını göze almayan Mira geçmişi unutmaya karar verdi.

Diğer yandan Nadir Baktıroğlu, Cengiz'e teslim olmak istemedi. Medcezir 53. bölümde Nadir'in başlattığı olay, Selim ve Yaman'ı da içine aldı. Mira her ne kadar Yaman'a karşı güvense de şüphelenmeyi de bırakamadı. Mira'nın bu şüpheleri her ne kadar doğru çıksa da Medcezir 53. bölümde Mira Yaman'ı kaybetmeye çok yakın olduğundan habersizdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler