MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 61. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Medcezir son bölüme Sevgililer Günü damgası! Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürpriz Medcezir 61. bölümde Mira'yı tüm dertlerinden uzaklaştırdı. Romantik anların yaşandığı dizi, son bölümüyle 20 Şubat akşamı izleyenleri ekrana kitledi.

MEDCEZİR 61. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Star Tv ekranlarının yüksek reytingli dizisi Medcezir 61. bölümüyle yine soluksuz izlendi. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir, son bölümüyle izleyenlerine romantik bir akşam yaşattı. Yaman'ın Mira'ya hazırladığı Sevgililer Günü sürprizi, Mira'ya bütün sıkıntılarını unutturdu. 20 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen Medcezir 61. bölüm, Deniz Yıldızı adlı dizinin hemen ardından Star Tv'de yayınlandı.

MEDCEZİR 61. BÖLÜM ÖZETİ

Mira ve Yaman'ın büyük bir heyecanla başlayan sevgililer günü tatili ikisi için de unutulmaz oldu. Yaman'ın Mira'ya günlerdir hazırladığı sürpriz hediye Medcezir son bölümde Mira'yı mutluluktan göklere çıkardı. Doktorundan aldığı habere rağmen, bu tatil aşkları için bir milat oldu.


Gözler Koperler'in üzerinde

Yaman İstanbul'a döner dönmez mutluluğunu annesi ve Kenan'la paylaştı. Üçü zorluklarla geçen yılların ardından ilk defa tüm sorunlarından sıyrılıp bir aile olduklarının farkına vardılar. Koperlerin bu mutluluğunu Tozludere'de sessizce izleyen gözler vardı.

Orkun son kozunu oynadı

Annesinin dönüşünü heyecanla bekleyen Mira, Medcezir 61. bölümde Orkun'un son kozunu da oynadığından habersiz, Yaman'la onu ayırabilecek her türlü tehlikeye karşı tetikteydi. Faruk'un Yaman'ın tarafında yer aldığını öğrenmesi ve Sude'nin sessizliği Orkun'un daha cesur adımlar atmasına neden oldu. Bu sefer oyununa Murat'ı da alet etti.

Uçurum derinleşti

Asım Şekip Kaya ile tekrar barışma fırsatı yakalayan Sude, Orkun yüzünden son şansını kaybetmemeye kararlıydı. Orkun'un tehdidine karşı çareyi yine Kenan'ı öne sürmekte buldu.

Medcezir son bölümde Kenan içinde bulunduğu bataklıktan çıkmak için çırpınırken Sude'yi de yanına çektiğinde, Altınkoy ve Tozludere arasındaki uçurum hiç olmadığı kadar derinleşti...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler