MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 62. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Medcezir son bölüm nefesleri kesti. Mira'nın Kenan'ı vurması Yaman'ı içinden çıkılmaz bir duruma sokarken, Sude ise olaydan sıyrılmanın yollarını aradı. Yaman'ın abisini vurduğunu söylemesi Medcezir 62. bölümde herkesi şaşırttı.

MEDCEZİR 62. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Heyecan dolu dizi Medcezir 62. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir, son bölümde Yaman hapise düştü. Mira ise olanlar karşısında suçluluğunu üzerinden atamadı.

MEDCEZİR 62. BÖLÜM ÖZETİ

Mira annesini kurtarmak pahasına, Yaman'ın abisini yaralamayı göze aldı. Sude'nin hayatını kurtarmak için ateşlediği silahla Yaman'ın başı derde girdi. Medcezir son bölümde Yaman'la birlikte hayalini kurdukları geleceği de içine alan büyük yangının fitilini yaktı. Nevin Yaman'a, Mira'yı görmeyi yasakladı. Hatta Mira'yla oğlundan uzak durması için konuşma yaptı. Yaman, aşkı ile ailesi arasında tercihini yapmak zorunda kaldı Mira ise olanlar konusunda pişmanlığını gizleyemedi.


YAMAN, MİRA'YI KORUDU

Kenan hastanede yaşam savaşı verirken Faruk ve Sude, Mira'nın bu olayı hasarsız atlatması için ellerinden geleni yapmaya kararlıydı. Yaman'ı görmek isteyen Mira'nın önünde ailesi duvar oldu. Medcezir 62. bölümde Orkun, başından beri yönettiği oyunun son perdesinde iki sevgilinin bir araya gelişini sonsuza kadar engellemek için bir hamle daha yaptı. Yaman'ın Mira'yı korumak için verdiği zor karar Altınkoy'a geldiğinden beri inşaa ettiği hayatının yerle bir olması anlamına geliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler