MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 63. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Cuma akşamlarının sevilen gençlik dizisi Medcezir son bölümü 6 Mart'ta ekrana geldi. The O.C. dizisinden uyarlanan Medcezir 63. bölümde Mira, çektiği vicdan azabı gittikçe büyüdü. Daha fazla dayanamayan Mira, gerçeği itiraf etti.

MEDCEZİR 63. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Cuma akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Medcezir 63. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Medcezir son bölüm 6 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir dizisinin 63. bölümünde Mira suçunu itiraf etti. Yaman ise bu itiraf karşısında çaresiz kaldı. Sevdiği kadını korumak için harekete geçti ancak olan olmuştu artık...

MEDCEZİR 63. BÖLÜM ÖZETİ

Mira, Yaman'ın hapiste bir saniye daha geçirmesini istemedi. O hapiste kaldıkça içindeki suçluluk duygusu daha da büyüdü. Bu nedenle de Yaman'ın adını temize çıkarmak için suçunu polie itiraf etti. Bu itiraf karşısında ise Yaman çaresiz kaldı. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçti fakat Mira Nevin'le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermişti.

YAMAN EVE GELDİ

Selim, Yaman'ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çaldı. Medcezir son bölümde bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira'nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale soktu.

NEVİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Yaman'la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira'yla ilgili son sözünü söyledi. Bundan sonra Yaman için Mira'yla birlikte olmak sonsuz bir mücadele anlamına gelecekti. Yaman aşkı için bu mücadeleyi gözü kapalı kabul etti.

Yaman'a yaşattıklarından sonra kendisini suçlu hisseden Mira, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım istedi. Medcezir 63. bölümde Faruk'un teklif ettiği çözüm yolu Mira'nın hayatını tümüyle değiştirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler