MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 66. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Cuma akşamlarının vazgeçilmez gençlik dizisi Medcezir son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanlı gelişmelerin birbirini kovaladığı Medcezir 66. bölümde Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürpriz, Mira'yı çok sevindirdi.

Star ekranlarının vazgeçilmez dizisi Medcezir son bölümüyle kaldığı yerdem devam etti. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez gibi isimlerin yer aldığı dizinin bu bölümünde de heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. Dizide bu hafta Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürpriz ortamı yumuşattı. Öte tandan Kenan, Sude'yle konuşmanın yollarını arayacak. Bunlar olurken Orkun'un Yaman'a olan nefreti daha da büyüyecek. Medcezir 66. bölümüyle 27 Mart Cuma akşamı ekrana geldi.

MEDCEZİR 66. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürpriz, Mira'yı çok sevindirdi. Bu coşku, Yaman'ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletti. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme'nin gürültüsü bastırdı. Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında buldular.

KENAN'DAN HAMLE

Sude'nin test sonuçlarının yankısı Kenan'a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hissetti ve bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını aradı. Sude'nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya'nın öfkesi bu ateşle büyüdü. Medcezir son bölümde Yaman'ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim'in haberi oldu. Yaman'la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuz oldu.

SUDE KAYBOLDU

Mira'ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude'nin kapısını çaldı. Aynı saatlerde Kenan da Altınkoyda'ydı ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkeliydi. Medcezir 66. bölümde Yaman ve Mira, Sude'nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude'nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan'a ve Asım Şekip Kaya'ya çevrildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler