MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 69. bölümde gerilimli nişan

Medcezir 69. bölümde Mira ve Yaman çiftini çok mutlu bir organizasyon bekliyordu ancak bu organizasyonu kötü bir sürpriz bekliyordu. Yaman'ın Almanya'da yardımcı olduğu kız başına büyük bela açtı. Peki, Yaman bu zor durumun üstesinden gelebildi mi?

Medcezir 69. bölümü şaşırtıcı gelişmeleriyle ekrana geldi. Medcezir son bölümünde Mira ile Yaman'a arkadaşları sürpriz nişan töreni hazırlad, her şey güzel başladı. Ancak nişan heyecanı yerini gerginliğe bırakacak, Mira ve Yaman'ın gecesi kötü bitti. Genç neslin hayran olduğu Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir son bölümü 17 Nisan'da Star Tv'de ekrana geldi.

MEDCEZİR 69. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MEDCEZİR 69. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir son bölümde Yaman Almanya'ya gitti. Orada bir kızın yanında kalmak zorunda kaldı. Leyla, kızın ağzından girip burnundan çıkarak "Şaka yapacağız" diye kızı kandırdı, kız da Yaman'la yan yan yatakta yatarken bir fotoğraf çekmişti. İşte bu fotoğrafın depremi Medcezir 69. bölüm ile ortaya çıktı.

Medcezir 69. bölüm fragmanı keyifli ve aşk dolu sahnelerle başladı. Arkadaşları, Mira ile Yaman'a sürpriz nişan töreni hazırladı. Mira ve Yaman bu sürpriz karşısında çok mutlu oldu ancak Eylül-Mert çiftinin arası bozuk. Konuşmalar yapıldı, yüzükler takıldı ve sıra Yaman ile Mira'nın dans etmesine geldi. Ancak Orkun'un gece için kötü bir sürprizi oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler