MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 70. bölüm Sude kapana sıkıştı

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Medcezir 70. bölümü ile ekranlara geldi. Nişanda yaşananlar sonrasında Mira ve Yaman aşkında yeni bir gelişme oldu mu? Mira'nın annesi hakkında gerçekleri duyduğu anlar heyecan dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Medcezir son bölümü bomba gibi sahneleriyle 24 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Özellikle Mira ve Yaman aşkında yine sular durulmadı. Heyecanla beklenen Medcezir 70. bölümünde izleyiciler yine ekran başından ayrılamadılar. Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen Medcezir son bölümünde Yaman ve Mira evlilik hazırlığı içerisindeyken büyük bir kumpasın içinde oluğunu farkedip, Orkun ve Sude hanımın birşeyler çevirdiğini Selim Bey'e anlattı.

Mira ve Yaman evlilik hazırlıklarını sorunsuz tamamlayabildi mi? Eylül ve Mert aşkı tamamen bitti mi? Sude ve Orkun'un oyunları ortaya çıktı mı? Medcezir 70. bölümü tüm bu soru işaretleri üzerinden ilerledi.

MEDCEZİR 70. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir yeni bölümde Hasan yine Yaman üzerinden hareketle annesi Nevin'e tehditler savurarak bir şeyler öğrenmeye çalıştı. Hasan ''Şimdi bir halt edersen Yaman'ı tamamen kaybedersin. En mutlu gönünde yaptığını asla unutmaz. Hadi çalkala....'' şeklinde ifade etti. Seyir halindeki bir arabada Yaman ''Abi biz Orkun ile Sude hanımın bir dolaplar çevirdiğine inanıyoruz. Yani bize göre o bebek Asım beyden değil.'' dedi. Sude'nin apar tubar tutuklanmasını anlatan Eylül ''Ya biz basit bir trafik çevirmesi sandık. Polisler dinlemedi bile, ya önemli bir kaza soruşturmasıymış'' durumu evdekilere büyük bir şaşkınlıkla ifade etti. Sude ise Av. Selim'e mahkeme ile ilgili konuşmasında ''Selim lütfen sadece sana güvenebilirim'' şeklinde kendisini kurtarmasını istedi. Yaman ''Kazanın ortaya çıktığı gün, Giray'ın Orkun etrafında bitmesi beni şüphelendiriyor'' dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler