MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 71. bölümde Mira'ya korkunç saldırı

Medcezir son bölümüyle bir kez daha izleyicilere heyecanlı anlar yaşatmayı başardı. Medcezir 71. bölümde Mira ve Yaman herkesten uzaklaştı ancak bu sırada Mira'nın hastalığının belirtileri şiddetlendi. Bir gece Yaman kötü bir sürprizle karşılaştı.

Star Tv'nin beğenilen dizisi Medcezir 71. bölümünde çifte kumrular Yaman ve Mira her şeyi gerilerinde bırakıp şehrin dışına çıktı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Eylül Buluter, Mert Serez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir son bölümünde Mert İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalıştı ancak aralarındaki sorun sandığından büyüktü. Sürprizlerin ardı ardına sıralandığı Medcezir 71. bölümü 1 Mayıs akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

AŞIKLAR FİRARDA

Medcezir son bölümde bu hafta taze nişanlılar Yaman ve Mira her şeyden kaçtılar. Yaman'la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bıraktı. İki sevgilinin yol haritası Mert'in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk oldu. Yaman'ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül'ün karşısına çıktı. Mert İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül'le aralarında kapanması zor bir boşluk açıldı.Asım Şekip Kaya'nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim'i Bay Aşk'ın hedef tahtasına yerleştirdi. Diğer taraftan da Sedef'le arasında beklemediği bir gerilime yol açtı. Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlandı. Orkun'un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy'un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkıldı. Yaman'la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inandı. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler