MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir son bölümü nefesleri kesti

Medcezir 74. bölümüne Mert'in geçirdiği kaza damga vurdu. Medcezir son bölümünde Mert geçirdiği kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Orkun aldığı silahı bu kez ateş aldı.

Medcezir 74. bölümü izleyicilerini sürpriz gelişmeleriyle ekrana bağladı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı dizinin bu bölümünde uzun süredir araları gergin olan Eylül ve Mert arasındaki buzlar erimeye başladı. Mert'in geçirdiği kaza ikilinin terkardan yakınlaşmasını sağladı. Mert geçirdiği kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Orkun aldığı silahı bu kez ateş aldı. Medcezir 74. bölümü nefes kesen sahneleriyle 22 Mayıs Cuma akşamı Star Tv ekrana geldi.

MEDCEZİR 74. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir 74. bölümünde Mert, geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi değildir ama doktorlar kontrol etmeyi tercih ettiler. Mert de bu fırsatı değerlendirip Eylül ile arasını düzeltmenin adımlarını attı. Orkun ise Yaman'ın peşinden ayrılmaya niyetli değildi. Yaman bu durumu Selim Serez'e anlattı, Selim de bu duruma çok öfkelendi. Ve olayların sonunda Orkun silahı ateşledi! Medcezir son bölümde Mert'in geçirdiği trafik kazası sonrası Eylül çok endişelendi ve aralarındaki kırgınlığı rafa kaldırarak Mert'e gözü gibi bakmaya başladı. Mert ise bu durumu fırsat bilip nazlandıkça nazlandı. Medcezir 74. bölümünde Sude, Mira ve Yaman'ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başladı. Yaman, Orkun'dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekliyordu. Orkun da Yaman'ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yaptı.

Mira, Yaman'ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerledi. Yaman'ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başardı. Yaman, Mira'dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun'un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayıldı.

MEDCEZİR FİNAL YAPIYOR

Her bölümü merakla beklenen Medcezir'den sevenlerine kötü haber geldi. Star TV'nin konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Medcezir dizisinin final tarihi belli oldu! Sevilen dizi 3. sezon olmayacak ve ekranlara veda edecek. Medcezir final bölümü 12 Haziran Cuma günü son kez izleyicilerinin karşısına çıkacacak. Ay Yapım imzalı, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı, bu hafta 73. bölümüyle ekranlara gelen Medcezir, 12 Haziran Cuma günü 77. bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak. Medcezir, final bölümüyle 12 Haziran Cuma Star TV'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler