MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 75. bölümünde Mira ve Yaman sahilde evlendi

Üç sezondur devam eden Medcezir son bölümünde Yaman ve Mira çiftini nikah telaşı sardı. Medcezir 75. bölümde çift sonunda muradlarına erdi ve sahilde evlendi.

MEDCEZİR 75. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star Tv'nin iddialı dizisi Medcezir 75. bölümü izleyenlerine yine heyecan dolu anlar yaşattı. Medcezir yeni bölümde kızların kına gecesi etkinlikleri ile erkeklerin Yaman için düzenlenen bekarlığa veda da yaptıkları eğlenceli anlar yaşattı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı dizinin bu bölümünde Orkun ise pusuda bekledi. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Medcezir son bölüm 29 Mayıs Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

MEDCEZİR 75. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir yeni bölümünde Yaman'ın doğum günü partisinin üzerine atölyenin alevleri düştü. Yaman bu yangını Orkun'un çıkardığını düşündü, olay büyüyünce Faruk duruma müdahale etti. Altınkoy'un kapıları suratına bir bir kapanırken Orkun giderek daha yalnız ve daha tehlikeli bir hale geldi. Yaman'ın doğum günü her şeye rağmen mutlu sürprizlerle sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Öte yandan Turunç Nadir'in kasasından çıkan şeyler bütün Altınkoy'u karıştırmaya yeterdi. Leyla eline geçen bu bombaları birer birer patlatmak için doğru zamanı bekledi.

Düğün hazırlıkları Yaman ve Mira için bütün heyecanıyla başladığında Mert de Eylül'e kendini affettirebilmenin yollarını aradı. Yaman ve Mira, aşkları için yaşadıkları bütün zorlukları nihayet arkalarında bıraktı ve herkesi kendilerine hayran bırakarak, mutluluklarına doğru el ele yürüdüler. Onlar mutlu sona yaklaştıkça, Orkun, içinde giderek büyüttüğü nefretini ve kıskançlığını saklayan bir maskeyle pusuda bekledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler