MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 77. final bölümü valiyi de üzdü

Medcezir final bölümü sosyal medyada ünlü isimlerin de dilindeydi. Attığı Tweet'lerle gündem yaratan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Medcezir 77. final bölümü için; 43 yıl evvel Love Story ve bugün Medcezir'in finali ... perişan etti bizi." dedi.

Medcezir final bölümü yazılı ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Attığı Tweet'lerle gündem yaratan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Medcezir final bölümüyle ilgili yaptığı yorumla yine sosyal medyaya salladı. Son bölümü yayınlanan Medcezir dizisinin ardından, "43 yıl evvel Love Story ve bugün Medcezir'in finali ... perişan etti bizi. Sevenlere ve tüm aşklara selam olsun..." tweetini attı.. Hüseyin Avni Mutlu'nun Medcezir 77. bölümü final sahnelerine yönelik bu tweet'i 2 bin 300 kişiden "like" aldı. Tam 2 bin 500 kez de retweet'lendi.

MEDCEZİR FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman'ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere'de başlayan hikayesi Altınkoy'da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...Şimdi bu efsane serüven hafızalardan çıkmayacak bir finalle sona erdi.

Beyin tümörü olan Mira bütün tedavilere rağmen iyileşemedi ve son umut olarak ameliyata girdi. Orkun'un bıçakladığı Yaman ise Mira'yı görebilmek için hastaneye gitti. Mira'yı gören Yaman, aşırı kan kaybettiğinden dolayı dayanamadı ve yere yığıldı.Medcezir'de bu sahneden sonra 3 aylık bir zaman atlaması yapıldı. Mira ve Yaman'ın dışındaki karakterlerin gösterildiği sahnelerden dolayı izleyiciler Mira ile Yaman'ın öldüğünü sandı. Dizinin finalinde ise gerçek ortaya çıktı. Mira'nın tedavi olduğu ve Yaman'la birlikte olduğu gösterildi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler