MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir son bölümü 12 Haziran'da

Medcezir son bölümü için tarih kesinleşti. Fenomen gençlik dizisi Medcezir 12 Haziran Cuma günü 77.bölümüyle final yapacak.

Her bölümü merakla beklenen Medcezir'den sevenlerine kötü haber geldi. Star TV'nin konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Medcezir dizisinin final tarihi belli oldu! Dizinin gelecek sezona devem edip etmeyeceği sosyal medyada izleyiciler tarafından tartışılırken senarist Ece Yörenç, Twitter hesabından MedCezir'in 3 bölüm sonra biteceğini açıkladı. Sevilen dizi 3. sezon olmayacak ve ekranlara veda edecek. Medcezir final bölümü 12 Haziran Cuma günü son kez izleyicilerinin karşısına çıkacacak. Ay Yapım imzalı, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı, bu hafta 73. bölümüyle ekranlara gelen Medcezir, 12 Haziran Cuma günü 77.bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak. Medcezir, final bölümüyle 12 Haziran Cuma Star TV'de!

AŞK BİTTİ DİZİ DE BİTTİ

İddialara göre Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un ayrılığı diziyi de etkiledi ve dizi final yapma kararı aldı. Müge Dağıstanlı daha önce Medcezir'in final yapacağını yazmıştı. İşte o yazıyla ilgili bilgiler, "Arkadaşları geçen aya kadar, çift hakkında "Fırtınalı bir ilişkileri var, ama hâlâ birlikteler." diyordu. Ancak ünlü çift 20 gün önce Boğaz'da bir lokantada oturup kesin ayrılık konuşması yapmış. Ne ilginç bir tesadüf ki, birkaç gün sonra da yapımcıları ile bir araya gelmişler. "Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy diziyi bitirmeye karar vermişler. Yani dizi gitti, aşk da bitti!Bakalım Medcezir'in bitiş tarihi ile ilgili yapımcı şirketi Ay Yapım'dan herhangi bir açıklama gelecek mi?"

MEDCEZİR SON BÖLÜM ÖZETİ

Selim'in kasasındaki emanet silahın kaybolmasından sonra yaşanan panik sürerken, Orkun, elindeki silahtan aldığı güçle, daha da tehlikeli hale geldi. Mert'in Eylül için hazırladığı video sürprizi bir tek Eylül'ün kalbini yumuşatmaya yetmedi. Medcezir son bölümde Mira ve Yaman en yakın arkadaşlarını yeniden bir araya getirebilmek için farklı bir yöntem uygulamaya karar verdi.

Mira, Yaman'la birlikte ameliyat stresinden olabildiğince uzak, huzurlu günler yaşarken, düğün hazırlıklarına başladı. İlk durağı gelinlikçi oldu. Medcezir 73. bölümde diğer yandan Amerika'daki okula kabul edilmeleri için iki sevgili gerekli işlemleri yerine getirdi. Geriye bir tek yabancı dil sınav sonuçlarının açıklanması kaldı. Mert ve Uzay'ın karikatür kitabının basın davetinde Eylül'le Mert'i barıştırmak için herkes seferber olurken, Mert o gün kendisi için doğan umut ışığına sıkı sıkıya sarıldı. Sınav sonucu açıklandığında Mira hayatındaki zorlu gerçekle bir kere daha yüzleşmek zorunda kaldı. Üstelik Yaman bu sefer yanında yoktu!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler