MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir final fragmanı izleyenleriyle buluştu

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Medcezir final fragmanı yayınlandı. Fenomen çift Yaman ve Mira'nın çarpıcı sahnelerini ekrana taşıyan Medcezir final fragmanı merakları arttırdı.

Ekranların fenomen dizisi Medcezir final fragmanı ie yolun sonuna gelindiğini duyurdu. Konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Medcezir dizisinin final tarihi belli oldu. 2 sezondur gençlerin sevgilisi olmayı başaran Medcezir'in devam edip etmeyeceği sosyal medyada izleyiciler tarafından tartışılırken senarist Ece Yörenç, Twitter hesabından Medcezir'in 3 bölüm sonra biteceğini açıkladı ve Medcezir final fragmanı ile veda zamanı geldiği duyuruldu.Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir, 12 Haziran Cuma günü 77. bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak. Medcezir final bölümüyle 12 Haziran Cuma günü Star TV'de ekrana gelecek.

AŞK BİTTİ DİZİ DE BİTTİ

Medcezir'in final yapacağını ilk olarak Müge Dağıstanlı yazdığı yazıyla duyurmuş: "Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy diziyi bitirmeye karar vermişler. Yani dizi gitti, aşk da bitti!Bakalım Medcezir'in bitiş tarihi ile ilgili yapımcı şirketi Ay Yapım'dan herhangi bir açıklama gelecek mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler