MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir yeni bölüm ilk görüntüleri sosyal medyada

Ekranların sevilen gençlik dizisi Medcezir nefesleri kesecek yeni bölümüyle ekrana geliyor. Medcezir yeni bölüm ilk görüntüleri, sosyal medyada!

MEDCEZİR FİNAL FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir yeni bölüm kamera arkası görüntüleri sosyal medyaya düştü. Üç bölüm sonra ekranlara veda edecek Medcezir'in 29 Mayıs günü ekrana gelecek yeni bölümünde Mira'nın kına gecesi yapılacak. Son zamanlarda Mira'nın düğün heyecanı ve gelinlik denemeleriyle ekrana gelen Medcezir, bu kez kına gecesi görüntüleriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Bu sahneden kareleri, dizinin senaristi Ece Yörenç ilk kez Instagram hesabından paylaştı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı Medcezir 75. bölümü, kına gecesi sahneleri ve yeni sürprizleriyle 29 Mayıs Cuma akşamı Star Tv'de ekrana gelecek.

MEDCEZİR 75. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir yeni bölümünde Yaman'ın doğum günü partisine, atölyenin yangını gölge düşürür. Yaman bu yangını Orkun'un çıkardığını düşünür, olay büyüyünce Faruk duruma müdahale eder. Altınkoy'un kapıları suratına bir bir kapanırken Orkun giderek daha yalnız ve daha tehlikeli bir hale gelecektir. Yaman'ın doğum günü her şeye rağmen mutlu sürprizlerle sabahın ilk ışıklarına kadar. Düğün hazırlıkları Yaman ve Mira için bütün heyecanıyla başladığında Mert de Eylül'e kendini affettirebilmenin yollarını arar. Mira kına gecesine hazırlanırken, Mert de boş kalmayıp Yaman için bekarlığa veda partisi hazırlar. Yaman ve Mira, aşkları için yaşadıkları bütün zorlukları nihayet arkalarında bırakır ve herkesi kendilerine hayran bırakarak, mutluluklarına doğru el ele yürürler. Onlar mutlu sona yaklaştıkça, Orkun, içinde giderek büyüttüğü nefretini ve kıskançlığını saklayan bir maskeyle pusuda beklemektedir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler