MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evliliği hakkındaki iddia şaşırttı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un yıldırım evliliği hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Yeni iddialara göre; Murat Dalkılıç ile 6 ay ayrı kalan Merve Boluğur, ünlü şarkıcı ile evlilik şartıyla barışmıştı.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti, magazin kulislerinde konuşulmaya devam ediyor. Flaş bir karar evlilik kararı alan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, bu kez yıldırım hızındaki evliliklerinin altında yatan neden ile gündeme geldi. 2014 yılının son zamanlarında Merve Boluğur, yaptığı yazılı açıklamayla Murat Dalkılıç ile 1 yıllık ilişkini noktaladığını duyurmuş, altı ay süren ayrılığın ardından yakışıklı pop şarkıcısıyla hemen evlilik kararı almıştı. Çiftin bu ani kararı, yakın çevrelerini dahi çok şaşırtmıştı. Öyle ki "Merve Boluğur hamile mi?" sorusu bile akıllara gelmişti. Birkaç gün arayla önce İstanbul, ardından Çeşme'de düğün yapan Merve Boluğur-Murat Dalkılıç hakkında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

ANNE DESTEĞİ ALDI

Uçankuş'un haberine göre; Merve Boluğur hamile değildi ve bu hızlı evliliğin altında başka bir neden yatıyordu: Murat Dalkılıç aldatan adam imajından büyük rahatsızlık duyuyordu ve çok sevdiğinden emin olduğu, Merve Boluğur ile barışmak istiyordu. Zaman kaybetmek istemeyen yakışıklı sanatçı, hemen harekete geçti. Merve Boluğur ise Murat Dalkılıç'ın barışma isteğini annesine açtı. Annesinin de onayını alan Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'a evlilik şartı koştu ve yaz sonunda evlenmek istediğini de bildirdi.

HALASININ CENAZE GÜNÜ KINA YAPTI

32 yaşındaki Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un şartını kabul etti. Tarihler alındı, mekanlar ayarlandı, gelinlik siparişi verildi. Kına gecesinden bir gün önce Merve Boluğur'un kanser tedavisi gören halasının vefat etmesine rağmen, düğün ertelenmedi. Kına günü Merve Boluğur'un halası toprağa verildi. Halasının cenazesine de provası sebebiyle katılamayan Merve Boluğur yerine annesini gönderdi.

BALAYINDALAR

Görkemli bir düğün ile evlenen Murat Dalkılıç ve oyuncu eşi Merve Boluğur, balayı için Bodrum'a gitti. Gittikleri yerlerde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan çify, bol bol selfie çektirdi. Nikahlarını kıyar kıymaz Bodrum'a kaçan ikilinin bir süre daha ilçede tatil yapacağı öğrenildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler