MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Merve Oflaz Survivor All Star'a bu kez veda etti

Merfe Oflaz en düşük oyu alarak Survivor All Star'a veda etti. Survivor başladığından beri adı 4 kez yazılan Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu ve Berna Canbeldek isimleriyle sms oylamasına kaldı ancak bu kez en az oy alan isim olarak yarışmadan elendi.

"Survivor All Star'da kim elendi?" sorusunun cevabı dün akşam yayınlanan bölümde belli oldu. Haftada 5 kez yayınlanması kararlaştırılan yarışmanın eleme gecesinde Merve Oflaz, Berna Hakan Hatipoğlu ve Berna Canbeldek olmak üzere 3 kişi karşı karşıya geldi.

Merve Oflaz'ın elendiği Survivor son bölümde SMS birincisi Anıl Tetik oldu ve elenmek üzere 3. kişiyi belirledi. Anıl Tetik'in Berna Canbeldek ve Merve Oflaz'ın karşısında çıkardığı isim ise Hakan Hatipoğlu oldu.SMS sonuçlarlarına göre adaya veda eden isim 4 kez ismi yazılan Merve Oflaz oldu.

Survivor All Star son bölümde SMS sıralaması şöyleydi:
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz MERVE OFLAZ KİMDİR?

23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen 27 yaşındaki Merve Oflaz, Marmara Üniversitesinde okurken Survivor Kızlar Erkekler yarışmasına katıldı ve şampiyon oldu. Survivor'daki performansıyla adını duyuran Merve Oflaz, pek çok dizide de rol aldı. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2012 yılında Kalbim 4 Mevsim, 2014 yılında Not Defteri ve Güzel Köylü Merve Oflaz'ın yer aldığı dizilerdir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler