MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Yar'ın pantolon sorusu Rober Hatemo'yu utandırdı

Mesut Yar'ın CNN Türk'te sunduğu 'Burada Laf Çok' programında Rober Hatemo'ya sorduğu pantolon sorusu utandırdı. Rober Hatemo ardından olaya açıklık getirdi ve fark etmediklerini ifade etti.

Sevilen şarkıcı Rober Hatemo, yeni albümü 'Pabucumun Dünyası'ile geri döndü. Albümünde ilk klibini yine albümle aynı adı taşıyan, sözleri Yıldız Tilbe, bestesi ise Taner Ayan'a ait olan 'Pabucumun Dünyası' şarkısına çekti. Ancak klipte yer alan bir görüntü çok daha fazla ses getirdi.

Rober Hatemo'nun pantolonunun patlaması sosyal medyada oldukça ses getirdi. Ne Rober Hatemo'nun, ne de klip yönetmeni Murat Küçük bu durumu fark edemeyince, klibin 01:58 saniyesinde yer alan bu görüntü dikkatli izleyicilerin de gözünden kaçmadı.

Rober Hatemo CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programında konu hakkında açıklamada bulundu. Çiğdem Tunç, Yıldırım Memişoğlu ve Fatma Toptaş ile birlikte programa konuk olan Rober Hatemo, patlak pantolonu için, "Haberim yoktu" dedi.

Sosyal medyada gündem yaratan patlak pantolon konusunu programa taşıyan Mesut Yar, ünlü şarkıcıya "Hiç dikkatini çekmedi mi?" diye sordu. Bunun üzerine Rober Hatemo, "Orada ki bir saniyelik bir görüntü, bu konu iki gündür konuşuluyor bana da sosyal medyadan yazdılar, haberim yoktu. Klibin 01:58. saniyesine bakmamı istediler, yani kardeşim nedir bu. Dans ettim, eğildim, kalktım eve geldiğimde fark ettim, orada görmedim.Kimse de görmedi o kadar arkada ki, baykuş gibi kafamı çevirmem lazım görmem için" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler