MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat 3. bölümü yayınlanadı

Milat son bölümü ile yine izleyicilerine unutuşlmaz bir akşam yaşattı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Milat 3. bölümde ülkede iç karışıklık çıkarmak isteyen Asaf, Türkiye'ye girişini yaptı.

Yeni Türkiye'nin derin macerası sloganıyla ekranlara gelen Milat 3. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Seyircilere heyecan dolu bir akşam yaşatan, Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlhan Şeşen, Burcu kara isimlerin rol aldığı Milat son bölümde uluslararası terörist Asaf'ın Türkiye'ye giriş yaparken yaşanan aksiyon damga vurdu. Milat 3. bölümüyle 17 Nisan Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

MİLAT 3. BÖLÜM ÖZETİ

Milat 3. bölümde tehlike adım adım yaklaştı. Uluslararası terörist olarak nam salmış olan Asaf, teşkilatın tüm çabalarına rağmen, iç ve dış güç odaklarının katkılarıyla Türkiye'ye giriş yaptı. Şimdi sıra, bu odaklarla bir araya gelen Asaf'ın, Türkiye'nin önünü kesmek için uygulayacağı terör girişimlerine engel olmaya geldi. Bunun için Milli İstihbarat Teşkilatı var gücüyle çalıştı. Diğer yandan ülkenin enerji politikalarını baltalamak isteyenlere karşı ünlü iş kadını Esin Alpkaya, Teşkilatla işbirliği içinde yeni bir yapılanmaya imza attı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler