MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat son bölümde büyük mücadele

Milat 4. bölümü ile TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluştu. Milat son bölümde aksiyon ve heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam etti. MİT, bu bölümde de Türkiye'nin önündeki engellerle mücadelesine hız kesmeden devam etti.

Milat 4. bölümde İbrahim'in organize ettiği sünnet düğününe, beklenmedik gelişmeler damga vurdu. Teşkilat, bu hain pusunun intikamını alabildi mi? Çatışmada ağır yaralanan Ferhat kurtarılabildi mi? Kaos ortamı karşısında Milli İstihbarat Teşkilatı nasıl bir politika izledi ?Milat son bölümü soru işaretleriyle dolu bir bölümle yine adından çok söz ettirdi. Dizinin bu bölümü nefes kesici aksiyon sahneleri ve entrika dolu dakikalarıyla 24 Nisan Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

MİLAT 4. BÖLÜM ÖZETİ

Milat 4. bölümde Yeni Türkiye'nin yüzü entrika dolu sahneleriyle ekrana geldi, izleyiciler yine ekran başından kalkamadı.Dizinin bu bölümünde Milli İstihbarat Teşkilatı, Türkiye'nin büyümesine direnen bu odaklarla yurt içinde ve dışında etkin bir mücadele sürdürmeye devam etti.Milat 4. bölümde Türkiye'ye giriş yapan uluslararası terörist Asaf, İbrahim'in organize ettiği sünnet düğününe, beklenmedik bir saldırı düzenledi. Hamza'yı, Duru ile çıktığı akşam yemeğinde, hiç hoş olmayan bir sürpriz bekliyordu. Diğer taraftan, Gökçe, Yağız Ali ve Esin Alpkaya arasındaki ilişkiler yumağı gittikçe daha da karmaşık bir hal aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler