MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat son bölümde Asaf ve Hamza ilk kez bir arada

MİT'in ülkeyi tehdit eden unsurlarla mücadelesini anlatan Milat son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşattı. Milat 5. bölümde Asaf ve Hamza ilk kez yüz yüze geldi. Öte yandan MİT 1 Mayıs'ta düzenlenebilecek terörist eylemlerle ilgili önlemler aldı.

Göz alıcı aksiyonları, şaşırtıcı akıl oyunları, komplo ve entrikaları, dillere destan aşkları ile fark yaratmayı hedefleyen Milat 5. bölümü ile izleyicileriyle buluşacak. Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlah Şeşen, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, İsmail Filiz gibi isimlerin başrollerini paylaştğı diziye teşkilatın aksiyon dolu mücadelesi damga vuracak. Yeni Türkiye'nin derin macerası sloganıyla çok ses getiren Milat 5. bölümü 1 Mayıs Cuma akşamı ekranlara geldi.

BEKLENMEDİK SALDIRI

Beklenmedik bir saldırı ile MİT'i sinsice köşeye sıkıştırmaya kalkan Asaf, Hamza ile ilk kez yüz yüze geldi. Hamza Asaf'ın ima ettiği aralarındaki gizli bağlantının ne olduğunu çözmeye çalıştı. Sevdiği insanları kaybeden Hamza, Duru'yu kendinden uzak tutmaya karar verdi. Bunun için elinden ne geliyorsa yapacaktı. Esin Alpkaya Ender Gümüş'ün kendisine kurduğu tuzağı tersine çevirmeye kararlıydı.

NEFES KESEN 1 MAYIS OPERASYONU
Kuzey Irak'taki Işid kampında gerçekleştirilen anlaşma bilinmeyen şeylere gebeydi. MİT, 1 Mayıs öncesi düzenlenebilecek terörist eylemlere karşı önlem amaçlı operasyonlar düzenleyecekti. Ancak arka plandaki karanlık odaklar çalışmayı sürdürecek, gölgelerin ardında planlarını hayata geçirmeye çalışacaktı. Bütün önlemler 1 Mayıs'ın kana bulanmasını önleyebilecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler