MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat 6. bölümde şok final

TRT 1 ekranlarının ses getiren dizilerinden Milat son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Milat 6. bölümde Asaf, Hamza ile ilk kez yüz yüze geldi. Hamza ise Asaf'ın ima ettiği aralarındaki gizli bağlantının ne olduğunu çözmeye çalıştı.

Aksiyon dozu yüksek dizi Milat son bölümüyle izleyici karşıısna çıktı. Göz alıcı aksiyonları, şaşırtıcı akıl oyunları, komplo ve entrikaları, dillere destan aşkları ile fark yaratmayı hedefleyen Milat 6. bölümünde Hamza, Duru'yu kendinden uzak tutmak için elinden geleni yaptı. Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlah Şeşen, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, İsmail Filiz gibi isimlerin başrollerini paylaştğı diziye teşkilatın aksiyon dolu mücadelesi damga vurdu. Yeni Türkiye'nin derin macerası sloganıyla çok ses getiren Milat 6. bölümü 8 Mayıs Cuma akşamı ekrana geldi.

MİLAT SON BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranının sevilen dizilerinden Milat 6. bölümde beklenmedik anda beklenmedik bir saldırı ile MİT'i sinsice köşeye sıkıştırmaya kalkan Asaf, Hamza ile ilk kez yüz yüze geldi. Hamza, Asaf'ın ima ettiği aralarındaki gizli bağlantının ne olduğunu çözmeye çalıştı. Sevdiği insanları kaybeden Hamza, Duru'yu kendinden uzak tutmaya karar verdi. Bunun için elinden ne geliyorsa yaptı. Esin Alpkaya Ender Gümüş'ün kendisine kurduğu tuzağı tersine çevirmeye kararlıydı. Kuzey Irak'taki IŞİD kampında gerçekleştirilen anlaşma bilinmeyen olaylara gebe oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler