MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat 7. bölümü Mynet'te

Milat 7. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Milat son bölümünde Hamza Mustafa'yı kaybetmesinin intikamını almak için harekete geçti. Milat 7. bölümünü izlemek için tıklayın!

MİLAT 7. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aksiyon dozu yüksek dizi Milat 7. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Göz alıcı aksiyonları, şaşırtıcı akıl oyunları, komplo ve entrikaları, dillere destan aşkları ile fark yaratmayı hedefleyen Milat son bölümünde Hamza, intikam ateşiyle yanarken Duru babasını kaybetmenin acısını yaşadı. Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlah Şeşen, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, İsmail Filiz gibi isimlerin başrollerini paylaştğı diziye teşkilatın aksiyon dolu mücadelesi damga vurdu. Yeni Türkiye'nin derin macerası sloganıyla çok ses getiren Milat 7. bölümüyle 22 Mayıs Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

MİLAT 7. BÖLÜM ÖZETİ

Benzincideki çatışmada yakın arkadaşı Mustafa'yı kaybeden Hamza intikam için kolları sıvadı. Teşkilatın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünen Hamza, Murat Bey'le toplantı yaparak soru işaretlerini ortadan kaldırmak istedi. Şirketi ve kendi geleceği arasında bir seçim yapmak durumunda kalan Ender Gümüş, kendine ait olan hisseleri bir anlaşma yaparak Esin Alpkaya'ya devretti. Çaresiz durumuna Esin Alpkaya ile çözüm bulan Ender Gümüş, ani ölümüyle kızı Duru'yu yasa boğdu. Babasının ölümündeki şüpheli durumları araştırmak isteyen Duru ise çaresizlik içinde Hamza'dan yardım istedi. Hamza, Duru'nun bu isteğini geri çevirmeyerek kabul kabul etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler