MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milat 8. bölüm yine nefesleri kesti

Aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kitlemeyi başaran Milat son bölümüyle yine nefes kesti. Milat 8. bölümde Mustafa'nın ölümünün ardından Hamza intikam almak için harekete geçti. Öte yandan Gümüş ise hisselerini Alpkaya'ya devretti.

TRT 1'in kısa sürede iddialı dizilerinden olmayı başaran Milat son bölümü izleyicilerle buluştu. Aksiyon dozu yüksek dizinin bu bölümünde arkadaşı Mustafa'yı kaybeden Hamza öç için kolları sıvarken, babasını kaybeden Duru da kendine bir destek aradı. Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlah Şeşen, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, İsmail Filiz gibi isimlerin başrollerini paylaştğı Milat 8. bölümü sürpriz gelişmeleri, olay yaratan sahneleri, merakta bırakan anlarıyla bu akşam Trt 1 ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

MİLAT 8. BÖLÜM ÖZETİ

Benzincideki çatışmada andıran arkadaşı Mustafa'yı kaybeden Hamza öç için kolları sıvadı. Teşkilatın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünen Hamza, istek Bey'le içtima yaparak sual işaretlerini ortadan almak istedi. Şirketi ve kendi geleceği ortada bir seçim yapmak durumunda mütebaki ender Gümüş, kendine ait olan hisseleri bir şekilde Alpkaya'ya devretmeyi başardı. Milat 8. bölümünde babasını kaybetmenin acısında duymaya devam eden Duru arayış içine girdi. Babasının ölümündeki meşkûk durumları kritik etmek isteyen Duru, ise çaresizlik içinde Hamza'dan yarım istedi. Hamza, Duru'unun perişan halini görünce, bu isteğini geri çevirmeyerek yardım etmeyi kabul etti.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler