MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Miley Cyrus'ın göğsünü açmasına, tepkiler büyüyor

Miley Cyrus, MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde göğsünü açtı. Skandallar kraliçesi Miley Cyrus, cinselliği bariz şekilde kullandığı ve uyuşturucu kullanımını yücelttiği gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

MİLEY CYRUS'IN GECEYE DAMGA VURAN KIYAFETLERİ

Miley Cyrus, MTV Video Müzik Ödülleri gecesinin en çok konuşulan ismi oldu. Programın sunuculuğunu üstlenen Miley Cyrus, gece boyunca seksi kıyafetler giydi. Önce "Do it/Yap" yazılı pembe kıyafetiyle dikkat çeken Amerikalı yıldız, sonrasında canlı yayında göğsünü açtı. Skandallar kraliçesi Miley Cyrus, canlı yayının yaşanacak olaylara ve edilecek küfürlere rağmen tüm dünyaya göğüslerini göstermeyi başardı.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

MTV Video Müzik Ödülleri'nin yankısı sürerken, Miley Cyrus'a eleştiri yağdı. 22 yaşındaki çılgın şarkıcı, "cinselliği bariz şekilde kullandığı" ve uyuşturucu kullanımını yücelttiği gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Parents Television Council'nin (Ebeveyn Televizyon Konseyi) hem ödül gecesini yayınlayan kanalı hem de Miley Cyrus'ı yerden yere vuran açıklamalarda bulundu.

KANAL DA ELEŞTİRİLERDEN NASİBİNİ ALDI

Konsey üyeleri, Miley Cyrus'ın; cinselliğini değil yeteneğini kullanmasını beklediklerini ifade ettikten sonra "Miley Cyrus'un milyonlarca izleyici karşısında kendisini sergilemesine ve bunun ana akım medyada yayınlanmasına şaşırdık mı! Eğer yarın güneş batıdan doğarsa şaşıracağız!" açıklamasında bulundu. MTV kanalı ise "Böylesine bir kanal genç seyirciye daha pozitif bir şekilde ilham verebilirdi." denilerek eleştirilerden payını aldı.

MİLEY CYRUS KİMDİR?

23 Kasım 1992 yılında doğan Miley Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle bilinmektedir. Altın Küre Ödülleri ve Broadcast Film Critics Association Ödülleri'ne aday gösterilen genç yıldız, 2012 yılında oyuncu Liam Hemsworth ile nişanlanmış ancak sonrasında ayrılmıştır. Rol hayatı boyunca birçok dizide konuk oyuncu olarak yer alan Miley Cyrus, müzik alanında da kariyer yapmış, 2010 yılında "Can't Be Tamed" adlı bir albüm çıkarmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler