MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mithat Can Özer'den ilginç açıklama

Çapkınlıklarıyla gündeme gelen Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ilginç açıklama.

Uzun bir süredir ortalarda olmayan Mithat Can Özer, önceki gün Etiler'de göründü. İçten bir şekilde kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Özer, annesi Sezen Aksu'nun sağlık durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Özer, "Annemi dün taburcu ettik. Endişelenecek büyük bir ameliyat değildi zaten o yüzden sevenleri rahat olsun, gayet iyi kendisi" dedi.

Beste yazmaya ağırlık verdiğini de belirten Mihtah Can Özer, "Annemin rahatsızlığı olmasaydı, yeni albümündeki hemen hemen bütün parçalar bana ait onun çalışmalarını hızlandıracaktık. Araya baya bir zaman girdi. Annem biraz toparladıktan sonra albümü çıkartırız diye düşünüyorum" dedi.

TARKAN'LA GÖRÜŞMÜYORUZ

Bestelerini bundan sonra internet üzerinden satacağını da belirten Özer, "Twitter'ı açarlarsa artık bu hayalimi gerçekleştireceğim. Hayırlısı bakalım, bekliyoruz" dedi.

Megastar Tarkan ile beraber bir projede bir araya gelecekleri yönünde çıkan haberinde hatırlatılması üzerine Mithat Can Özer, "Tarkan'la çok uzun bir süre oldu görüşmeyeli böyle birşey yok İstanbul'da olup olmadığını dahi bilmiyorum. Ne annem nede ben görüşüyorum" dedi.

RUHSAL SIKINTIM YOK

Spora olan düşkünlüğüyle de bilinen Mithat Can Özer, kendisine spor salonu açtığını ve hocalık yaptığını da belirterek, "5 yaşından beri spor yapıyorum. Seyrantepe'de bir spor salonu açtım ve hocalıkta yapıyorum. Uzakdoğu sporları genellikle kung fu hocalığı yapıyorum" dedi. Basın mensuplarına takılmayı da ihmal etmeyen Özer, "Korkacak bir şey yok merak etmeyin. Ruhsal olarak herhangi bir bir sıkıntım yok kavgadan yana hiç olmam" dedi.

Aşk hayatıyla ilgili soruların yöneltilmesi üzerine kalbinin dolu olduğunu belirten Özer, "Düzgün bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğim var. 5 yıldır yabancı bir sevgilim var onunla olan birlikteliğim devam ediyor" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler