MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müge Anlı'dan canlı yayında şok sözler

Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'yı canlı yayında çileden çıkarttılar. Yıllardır gündüz kuşağında izleyicisiyle buluşan Müge Anlı, canlı yayına telefonla bağlanan kişiye o kadar sinirlendi ki konuşurken sansüre uğradı.

ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi. Haftaiçi her gün gündüz kuşağında ekranlara gelen, faili meçhul cinayetler ve kayıpların arandığı 'Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayına telefonla bağlanan kişiye o kadar sinirlendi ki konuşmalarını kontrol altına alamadığı için konuşurken sansüre uğradı. 14 yaşındaki kızı kaçıran 24 yaşındaki çocuğun babası "Tatlı Sert" programına canlı yayına bağlandı. Babanın, oğlunun kaçırdığı kızın babasına söyledikleri, programın sunucusu Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Söylenenler karşısında kendine hakim olamayan Müge Anlı, 24 yaşındaki gencin babasını canlı yayında azarladı. Hızını alamayan ünlü sunucu, babayı yayından aldı ve şunları söyledi: ''İnsanı zıvadan çıkartıyorlar. Terbiyesizlik yapma. 14 yaşındaki kızın babasına neden çıkışıyorsun. 24 yaşında oğlunun 14 yaşında çoocukla ne işi olur. Kızın kemik yaşını soracağına oğlunun zeka yaşını ölçtür. İnsan özür diler ya. Bu çocuklar pazarda mı yetişiyor. ''

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon dünyasına ilk olarak magazinle başlayan Müge Anlı, diğer bir meslektaş Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbet ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti. Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçiş yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler