MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölümde büyük koz

Star Tv'nin çok tartışılan tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde sultanların savaşı kızıştı! İlgiyle takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölümünde Safiye Sultan'ın eline Kösem ile ilgili önemli bir koz geçti. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de son yaşananlar!

Gerek kadrosu gerekse senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Yılbaşı sebebiyle geçtiğimiz hafta yayınlanmayan ve büyük bir merakta bırakan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 8. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Entrika ve heyecan dozunun her geçen gün giderek arttığı dizide bu hafta iktidar savaşı kızıştı. Kösem'i kendi elleriyle saraya getiren Safiye Sultan, iktidar uğruna her şeyi göze aldı. Ekin Koç, Hülya Avşar, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak gibi iddialı isimlerin kadrosunda yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölümü 7 Ocak Perşembe akşamı ekranlardaydı.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 8. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölümünde ise Sultan Ahmed ve Kösem aşkın doruklarındayken, Safiye kendisine meydan okuyan Kösem'e gözdağı verdi! Celalilerin elinden kaçmayı başaran Zülfikar, payitahta dönerken Raşa'nın yaşadığını haber alan Ahmed, onu kurtarmak için Celaliye baskın düzenledi! Ahmed'in kimseye haber vermeden payitahttan ayrılması Handan ve Kösem'i endişelendirdi. Kösem'in müdahalesiyle sarayda oyun yeniden kuruldu! Geçmişten gelen sürpriz biri Fahriye'nin karşısına çıktı. Fahriye, Derviş'i ölüme götürecek sırrı öğrendi! Safiye ve Kösem arasında kılıçlar çekildi! Muhteşem Yüzyıl Kösem'in nefesleri kesen son bölümünde Saraydan sürgün edilen Safiye Sultan, Kösem'in kendisine yüz çevirmesiyle zor durumda kaldı. Korkularının kurbanı olan Handan korkunç bir hata yaptı ve Safiye'nin eline büyük bir koz verdi! Tüm umutlarının tükendiği anda eline büyük bir koz geçen Safiye Sultan, Kösem'i avucunun içine alabildi artık. Haremi ateşe vermenin vaktiydi. Kösem, ya Safiye'ye boyun eğecek ya da canından olacaktı. Peki, ne yaptı?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler