MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümüne Beren Saat damga vurdu

Ekranların çok tartışılan dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümüyle yine kırıp geçirdi. Büyük bir ilgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. bölümüne damga vuran isim Kösem'in olgunluğunu canlandıran Beren Saat damga vurdu.

Star Tv'nin gerek oyuncuları gerekse senaryosuyla büyük ses getiren dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümü ile kırdı geçirdi. Bu hafta Kösem için çocukluk dönemi biterken; iktidar ateşiyla yanan Safiye Sultan ve Kösem arasında büyük bir savaş başladı. Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Tsilimpou, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak gibi güçlü isimlerin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. bölümünde sonunda beklenen oldu; olgun Kösem'i canlandıracak olan Beren Saat, ekranlarda boy göstermeye başladı. Tarihin tozlu sayfalarına inat bugüne kadar ulaşan Kösem Sultan ve Sultan Ahmed'in aşkını ekrana taşıyan Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. bölümü 24 Aralık Çarşamba akşamı Star Tv'deydi!

ANASTASİA İSYANI SONLANDIRIYOR

Geçtiğimiz hafta çıkan isyanın yankıları Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünde sürmeye devam etti. Ancak, bu isyan Anastasi'nın cihana hakimi olmasına ön ayak olan olay oldu. Hayatını hiçe sayıp isyancıların karşısına çıkan Anastasia adeta herkesi büyüledi. Kızını gören Enzo ona ulaşmak için çabalarken, Anastasia, Ahmed'i iyileştirecek şifanın peşine düşer. Halime'nin tek umudu olan şifacı kadın saraya geldi. Şifacı, Mustafa'ya gizlice aşı yaparken Handan'a yakalanınca saraydan kovuldu. Ve Ahmed'i kurtarabilmek için akıl almaz bir bedel ödedi. Anastasia'dan umudunu kesen İskender, gerçek ailesini aramaya karar verdi! Handan Sultan, Derviş hakkında şok bir karar verir!

KÖSEM-SAFİYE SAVAŞI BAŞLIYOR

Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Kösem adını aldı! Tüm bu yaşananlar sonrasında sarayda yeni bir dönem başladı! Mucizevi bir şekilde hayata geri dönen Sultan Ahmed, yokluğunda olanların hesabını sordu! En büyük cezayı ise Safiye'ye verir ve onu saraydan sürgün etti. Safiye'yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Anastasia'ydı. Safiye'ye meydan okuyan Kösem, iki kadın arasındaki amansız savaşı başlattı! Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesen son bölümüyle Perşembe akşamı Star Tv'deydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler