MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz, O Ses Türkiye jüriliğini canlı yayında bıraktı

O Ses Türkiye yarışmacısının bozduğu Murat Boz, kısa süreliğini jüriliği bıraktı. O Ses Türkiye'nin geçen hafta yayınlanan bölümünde yarışmacının kendini fark etmemesine kızan Murat Boz, jüri koltuğunu terk etti.

Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Hakan ve Gökhan kardeşlerin jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye, yetenekli yarışmacıları da ilginç diyaloglarıyla da adından söz ettiriyor. O Ses Türkiye'nin 15 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yarışmanın sempatik ismi Murat Boz, büyük bir şok yaşadı. Döndüğü yarışmacının kendisinin ismini karıştırmasına bozulan, yakışıklı şarkıcı, jüri koltuğunu terkedip seyirciler arasına oturdu. Arkadaşlarının tesellisiyle jüri koltuğuna dönen Murat Boz, yarışmacıyla misilleme yapmayı da ihmal etmedi.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan başta olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıc, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisi karşısına çıkan Murat Boz, ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Birçok markanın reklam yüzü de olan başarılı şarkıcı, 2011 yılından beri O Ses Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler