MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz ve Aslı Enver aşklarını sosyal medyadan ilan etti

Kardeşim Benim filminin başrol oyuncuları Murat Boz ve Aslı Enver hakkındaki iddialar doğru çıktı. İkili 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde aşklarını ilan etti. İşte çiçeği burnunda çifti Murat Boz ve Aslı Enver'in aşk pozu!

Şarkıcı Murat Boz ve kısa bir süre önce eşinden boşanan Aslı Enver hakkındaki aşk iddiaları doğru çıktı. 'Kardeşim Benim' filminin başrollerini paylaşan Aslı Enver ile Murat Boz sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü paylaştıkları fotoğrafla ilan etti . Meslektaşı Birkan Sokullu ile üç yıl evli kalan Aslı Enver ve Eliz Sakuçoğlu ile uzun bir beraberlik yaşadıktan sonra adı pek çok isimle anılan Murat Boz'un gözlerden uzak şekilde buluştukları iddia ediliyordu. Aslı Enver, kısa bir süre önce Murat Boz'un da jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiş, büyük beğeni toplamıştı.

ASLI ENVER KİMDİR?

10 Mayıs 1984 doğumlu olan Aslı Enver, Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına kadar Londra'da yaşayan Aslı Enver, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldıktan sonra Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol alan güzel oyuncu, D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi pek çok dizide yer alan Aslı Enver, 2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel isimli tiyatro oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. Aslı Enver, 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterine hayat vermektedir.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, eğitimini Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan başta olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıcı, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisi karşısına çıkan Murat Boz, ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Birçok markanın reklam yüzü de olan başarılı şarkıcı, 2011 yılından beri O Ses Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler