MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz ve Aslı Enver'den 'Hadise' açıklaması

Yakışıklı popçu Murat Boz'un yakın dostu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın düğününe sevgilisi Aslı Enver olmadan katılması ve gece boyunca Hadise ile birlikte görüntülenmesi ikilinin aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirmişti. Gözde çift Boz ve Enver'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Düğünde Murat Boz'un, Hadise ile sahneye çıkıp 'Nerdesin Aşkım' şarkısına düet yapması aşk haberlerini alevlendirmişti. Sosyal medyaya da yansıyan bu konuya Aslı Enver'in takipçileri de tepki göstermişti.

Güzel oyuncunun hayranları bu ilişki ihtimaline soğuk bakarken, Murat Boz ve Hadise'nin fanları sosyal medyada ikilinin birbirine çok yakıştığını söylediler. Konuyla ilgili herkesin beklediği açıklama Enver ve Boz çiftinden geldi.

Aslı Enver Twitter sayfasına "Kuzular her şeye inanmayın ayrıca arkadaşlıktan güzel şey mi var? Sakin kuzularrr..." notunu düştü.> Kuzular herşeye inanmayın ayrıca arkadaşlıktan güzel şey mi var.. Sakin kuzularr

Murat Boz ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Yazılana çizilene (photoshopa) inanmayın ayrıca kimse bana nasıl yaşamam veya davranmam gerektiği ile ilgili emir kipli cümleler kuramaz. Hadise benim arkadaşım ve siz bunu çok iyi biliyorsunuz."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler