MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz'dan şaşırtan tweet

Canlı yayınlanan halı saha maçına damga vuran Murat Boz, muhteşem golleriyle sosyal medyayı da salladı. Murat Boz, hakkında yapılan yorumlara "Tekliflere açığım, bonservisim elimde." sözleriyle esprili bir yanıt verdi.

Asıl mesleği şarkıcılık olan Murat Boz, müzik ve oyunculuktan sonra futboldaki başarısını da gözler önüne serdi. Son günlerde O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliği ve yeni sinema filmi "Kardeşim Benim" ile sık sık haberleri yapılan Murat Boz, bu kez golleriyle gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Büyükler Salon Turnavası'nın final müsabakası öncesinde Murat Boz, Acun Ilıcalı, Alp Kırşan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi sevilen isimlerin bulunduğu TV8 ekibi ve NTVSPOR çalışanları da bir halı saha maçı yaptı. Karşılaşma 11-3'lük skor ile tamamlandı.

Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı, Tv8 ekibinin galibiyetiyle sonuçlanan maçta en çok konuşulan isim Murat Boz oldu. 11 golün 6'sının sahibi Murat Boz, sosyal medyaya da konu oldu. Ünlü şarkıcının özellikle uzaktan attığı gol büyük beğeni kazandı. Murat Boz kısa sürede Twitter'da Trend Topics listesinin zirvesine yerleşti. Golleriyle ve futboldaki performansıyla adından söz ettiren Murat Boz, yapılan yorumlar üzerine "Tekliflere açığım, bonservisim elimde" sözleriyle esprili bir yanıt verdi. İşte, Murat Boz için yapılan o yorumlardan bazıları!

MURAT BOZ TWEETLERİ

"Bu devirde Ya topçu olacaksın ya da popçu dedikleri için her ikisini de olan adam gibi adam Murat Boz.", "Şu dakikalar Murat Boz profesyonel futbolculuğa adım atıyor.", "Murat Boz bu adam çıtayı o kadar yükseltti ki başımıza gelenler hep bunun yüzünden.", "Murat Boz ne istiyorsun oğlum? Çıtayi nereye kadar yükselteceksin anlamıyorum ki. Hayır bekar mı ölelim onu mu istiyorsun ? Anlatsana bir?", "Maçı izleyen Arda Turan, Murat Boz için Barcelona klubü yönetimi ile konuşmaya başladı.", "Murat Boz gibi futbolcu vardı da futbolu mu sevmedik?", "Murat Boz yarın çıkar da ekonomiyi yorumlarsa artık şaşırmam.", "Murat Boz seneye bir takımda forvet olursa hiç şaşırmam.", "Murat Boz'u alalim forvete.. Gol atamasa bile kızlar tribunleri doldurur bi yerden kazanırız."

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, eğitimini Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan başta olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıcı, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisi karşısına çıkan Murat Boz, ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Birçok markanın reklam yüzü de olan başarılı şarkıcı, 2011 yılından beri O Ses Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler