MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz'un eski sevgilisi "Lütfen barışalım" diye ağladı

Murat Boz ve yıllardır birlikte olduğu eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Murat Boz'un aynı zamanda stilisti olan Eliz Sakuçoğlu'nun "Lütfen barışalım" diye ağlayarak barışmak istediği ortaya atıldı.

Şu sıralar adı kimseyle anılmayan Murat Boz ve eski aşkı Eliz Sakuçoğlu hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Eliz Sakuçoğlu'nun Murat Boz'u arayarak "Lütfen barışalım" diye ağladığı iddia edildi. Murat Boz'un 8 yıl büyük bir aşk yaşadığı Eliz Sakuçoğlu ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Tarkan'ı vokalisti olarak başladığı müzik kariyerinde hızla yükselen Murat Boz, hem sevgilisi hem de stil danışmanı olan Eliz Sakuçoğlu ile yollarını bir süre önce ayırmıştı. 8 yıl süren ve 1 yılı nikahlı geçen Murat Boz-Eliz Sakuçoğlu beraberliği geçen yaz bitmişti. Bu ayrılığın arkasında Eliz Sakuçoğlu 'nun Murat Boz'a ortak arkadaşları Muhteşem Yüzyıl'ın Selim'i Engin Öztürk'le ihanet ettiği gündeme bomba gibi düşmüştü. Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra pek çok farklı alanda boy gösteren ve farklı isimlerle anılan ünlü stil danışmanının zaman zaman yakışıklı sanatçıyla barışmak için hamleler yaptığı gündeme geliyordu. Ancak, söylentilere göre Eliz Sakuçoğlu'nun çabalarına Murat Boz'dan benzer bir adım gelmiyordu.

"LÜTFEN BARIŞALIM" DİYEREK AĞLADI

Uzun süre sonra Murat Boz-Eliz Sakuçoğlu ikilisiyle ilgili gelen haber şaşırttı. Eliz Sakuçoğlu'nun gece yarısı ağlayarak Murat Boz'u aradığı magazin kulislerine bomba gibi düştü. İddialara göre; Murat Boz'u tüm çabalarına rağmen unutamayan Eliz Sakuçoğlu, önceki ay yakışıklı popçuya "Lütfen barışalım" dedi. Eski eşinin yaşadığı üzüntüyü anlayışla karşılamaya çalışan Murat Boz, kibarca bir daha eski günlere dönemeyeceklerini söyledi. Yakışıklı popçunun Eliz Sakuçoğlu'dan gece yarısı gelen telefon olayını anlattığı dostlarına ayrıca "Ayrıldıktan sonra duyduklarım canımı çok sıktı. Artık geri dönüşümüz olamaz." dediği belirtiliyor. Bu olayı duyunca Eliz Sakuçoğlu'nun 1 aylık yeni sevgilisi Beran Benan'ın önce elini, sonra arkadan görüntüsünü "Yeni bir adım atmak, yeni bir söz söylemek insanların en korktuğu şeydir. Siz siz olun ve yeniliklerden korkmayın." şeklindeki paylaşım yapması, iddiaları güçlendirdi.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Buraz Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıcı ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u ile farklı müzik ödülleri kazanmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıkmıştır ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Ney de çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzü olmuştur. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biri olmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler