MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Yıldırım ve Imane Elbani, Boğaz'da nişanlandı

Geride bıraktığımız günlerde sözlenen Murat Yıldırım ve Imane Elbani çifti, Faslı güzelin ailesinin de katıldığı bir törenle, adetlerimize uygun şekilde nişanlandı.

Murat Yıldırım ile Faslı güzel Imane Elbani'nin ilişkisi Türkiye'den sonra Ortadoğu'da da merak konusu oldu.

ADANA'DA SÖZLENMİŞLERDİ...

Londra'da tanışan Yıldırım ile Elbani, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş; çift, iki hafta önce Yıldırım'ın memleketi Adana'da sözlenmişti.

Londra'da tanışan Yıldırım ile Elbani, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş; çift, iki hafta önce Yıldırım'ın memleketi Adana'da sözlenmişti.

Ancak sözlendikleri gece, Elbani'nin ailesi yanlarında yoktu. Çift, geçtiğimiz günlerde ise iki tarafın ailelerinin katıldığı, Four Seasons Hotel'de düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Murat Yıldırım'ın anne ve babası, Imane Elbani'nin ise anne-babası ve kız kardeşinin hazır bulunduğu törende önce Yıldırım, ellerinde çiçeklerle otele girdi.

Tüm aile birlikte yemek yedikten sonra Yıldırım Ailesi, Allah'ın emriyle Elbani'yi ailesinden istedi. Törenden sonra Elbani, örf ve adetlere uygun olarak kahve yapıp elleriyle Yıldırım'a servis etti.

Bu anlarda çiftin ailelerinin birbirlerine olan yakınlığı gözden kaçmadı. Kısa bir sohbetin ardından Yıldırım, müstakbel eşine yüzük taktı.

Daha sonra tüm aile, otelin Boğaz'ı gören kısmına geçip poz verdi. Çiftin bu romantik anlarına Ortadoğu'da çıkan Nawa3em dergisi de tanıklık etti.

Murat Yıldırım'ın, Imane Elbani'nin ailesiyle olan samimiyeti dikkatlerden kaçmadı. Hatta ara sıra kayınvalidesiyle yan yana gelip sohbet etti.

Elbani de, Yıldırım'ın annesi Hayat Yıldırım ile ne kadar iyi anlaştıklarını gözler önüne serdi. Elbani, sürekli kayınvalidesine sarılıp öptü.

Faslı güzel, Instagram hesabında da Hayat Yıldırım'ı öptüğü bir fotoğrafı paylaşıp 'Senin gibi bir anne kazandığım için çok mutluyum' yazdı.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler