MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Ceceli konserinde büyük jest

Mustafa Ceceli, Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen tarım ve seracılık festivalinde sahne aldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Mustafa Ceceli'ye çicek takdim etti.

Antalya Kumluca'da bu yıl 16'ncısı düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali gün içerisinde süren yarışmaların ardından akşam yerini konsere bıraktı. Kumlucalıların Mustafa Ceceli'ye olan ilgisi yoğun oldu. Karatepe Stadı'nda düzenlenen Mustafa Ceceli konserini Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, daire amirleri ve yaklaşık 15 bin kişi izledi. Son 3 yıl içinde Kumluca'ya beşinci kez konser vermek için giden Mustafa Ceceli, havai fişek gösterileri içinde sahneye çıktı.

Mustafa Ceceli, eski ve yeni albümünden seçtiği şarkıları seslendirdi. Özellikle genç hayranları tarafından ilgiyle izlenen Ceceli'ye hayranları her şarkıda eşlik etti. Mustafa Ceceli sahne önünde kendini izlemeye gelen Beyza Yalçın adlı engelli kızın yanına kadar giderek birlikte şarkı söyledi.Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sanatçıya gecenin anısına çiçek takdim etti.

MUSTAFA CECELİ'NİN HAYATI

2 Kasım 1980'te doğan Mustafa Ceceli aranjör, albüm yapımcısı ve aynı zamanda şarkıcıdır. Yapmış olduğu müzik düzenlemeleri ile büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli, "Limon Çiçekleri" isimli ilk single ve kendi adını taşıyan "Mustafa Ceceli" albümünü 2009 yılında yayımladı ve albüm "MÜ-YAP" 'tan altın plak ödülü aldı. Bununla. Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir. İkinci stüdyo albümünü ilk olarak dijital müzik platformlarda yayınladı.

Albümün ismini taşıyan "Es" şarkısı dijital platformlarda tüm zamanların özellikle TTNet Müzik'te 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan "Sevgilim" şarkısı 7 milyon dinlenme oranıyla sekizinci sırada yer almaktadır. Sanatçı Lara Fabian ile Ağustos ayında proje single olarak yayınladıkları "Al Götür Beni" şarkısını Mustafa Ceceli yeni albümüne yer vermesi ile Kalpten albümünden çıkan tekli single niteliğinide taşımaktadır.
1 Kasım 2008 yılında evlenen sanatçı, eşi Sinem Ceceli'den 28 Eylül 2011'de bir oğlu oldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler