MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Ceceli'ye oruç baskısında son durum

Geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında 'oruç tutmuyor' diyerek takipçisine sinirlenen ve arkasından özür mesajı yayınlayan Mustafa Ceceli bugün yine gündemde. Twitter'da TT olan şarkıcı kendisi için yapılan yorumlara yine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Ramazan ayında sık sık TRT'nin canlı yayınınına katılarak iftar programında ezan okuyan ve zaman zaman da Ak Parti'nin festivallerinde sahne alan Mustafa Ceceli'ye takipçileri tarafından oruç baskısı devam ediyor. Twitter'da #MustafaCeceliSahuraKalk hastaghiyle TT olan şarkıcı takipçilerine bu kez şöyle seslendi:> #mustafacecelisahurakalk diyerek beni düşünmüşsünüz teşekkürler.:) zaten yatmamıştım. yi sabahlar hepinize:)

Mustafa Ceceli kendisi hakkında 'oruç tutmuyor' diyen takipçisine sinirlenmiş ve sosyal medya üzerinden sert çıkmıştı. Şarkıcı daha sonra Twitter üzerinden takipçilerinden özür mesajı yayınlamıştı:
"Sevgili arkadaşlar. Dün bana atılan iftira sonrası yazdıklarımı üstüne alınan arkadaşlarım olmuş onlardan özür dilerim. Sonrasında okuduğumda ben de kendime bu üslubu yakıştıramadım. Hacı Bektaş Veli'nin "İncinsen de incitme" sözü bana ders olsun.. sevgiyle"> Sevgili arkadaşlar. Dün bana atılan iftira sonrası yazdıklarımı üstüne alınan arkadaşlarım olmuş onlardan özür dilerim.

Yaklaşık 3 gündür konuşulan Ceceli için bugün de Twitter'da #MustafaCeceliSahuraKalk hastaghi açıldı. Takipçileri yine ünlü şarkıcıyı oruç tutmamakla suçladı.

İşte o mesajlar...
-Sahurun ne olduğunu bilmeyen hain oğlu hainler,
#MUSTAFACECELİSAHURAKALK diyorlar.
Hadi ordan Düdükler...

-#MUSTAFACECELİSAHURAKALK nedir abi ya? Ne karışıyosunuz adama? Herkesin inancı kendine istediğini yapar adam. Hem önce kendinize bakın bi..

Bir müslümana şaka yoldan bile "kafir" demek dinden çıkarır arkadaşlar, ahirette hesap var, yapmayın.

Bu cece bari kalk #MUSTAFACECELİSAHURAKALK

Bu adamla uğraştığınız kadar dini kitaplar okumaya da uğraşın belki ahlağınızı kazanırsınız #MUSTAFACECELİSAHURAKALK

Mustafa Cecelinin olay açıklaması: Ben yiyip de yatıyorum.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler