MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Sandal'dan beklenen açıklama geldi

Mustafa Sandal, davalık olduğu Gülben Ergen ile aynı projede bulunmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Mustafa Sandal, Gülben Ergen ile aynı masada oturacağı sorulduğunda "Ben profosyonelim. Canlı yayına çıkar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım." dedi.

3 Ağustos'ta başlayacak olan Rising Star, Mustafa Sandal ve Gülben Ergen'in jüri koltuğuna oturması sebebiyle çok ses getirmişti. Daha önce davalık olan Mustafa Sandal ile Gülben Ergen'i aynı ortamda buluşturan Acun Ilıcalı bununla ilgili "Arada insanlar sorun yaşar, ikisi de çok değerli sanatçı. Tabii ki böyle bir projeyi getirdiğimde ikisiyle de ayrı ayrı konuştum. Aslında çok iyi oldu bu iş onların barışmaları için. Zamanında bir şey olmuş bitmiş. Bunlar büyük sanatçılar, kalkıp da olayları uzatacak insanlar değil" demişti.

"PROFESYONELCE İŞİMİ YAPARIM"

Acun Ilıcalı'dan sonra Mustafa Sandal'dan da konuyla ilgili olarak açıklama geldi. Mustafa Sandal 2011'de Şıkır Şıkır şarkısını izinsiz kullandığı için Gülben Ergen'e dava açmış ve kazandığı 12.500 lirayı yardım kurumuna bağışlamıştı. Mustafa Sandal ve Gülben Ergen ikilisinden birinin yapacağı açıklama merak ediliyordu. İkilinin arasından ilk açıklama yapan Mustafa Sandal oldu. İddialara göre; Gülben Ergen'i dava eden Mustafa Sandal, "Ben profosyonelim. Canlı yayına çıkar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım. Acun Ilıcalı çok değer verdiğim ve televizyonculuk zekasını takdir ettiğim biri. Beni arayıp Gülben Ergen ismini söylediğinde 'Bu işin patronu sensin, kararın kıymetli. Bende kendisine karşı kırgınlık da yok, sorunum da yok. Profosyonelce işimi yaparım' dedim. Sonuçta olgun insanlarız. Bir şeyler yaşandı ve hukuk önünde sonlandı" şeklinde konuştu.

"EFSANE JÜRİ OLACAK"

Rising Star ile ekranlara yeniden dönecek olan Mustafa Sandal, programı için de önemli açıklamalarda bulunarak, "Efsane bir jüri olacak. Seçimler muhteşem, hepimiz canlı yayında elimizden gelenin en iyisini yapıp izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya çalışacağız. Çok heyecanlı ve mutluyum." dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler