MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Kaya'nın son hali

Geçtiğimiz yıl bir ses yarışmasında finale kadar yükselen ve sonrasında erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Başta Sibel Can olmak üzere sanat camiasının da desteğini alan Kaya'ya bir destek de Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'den geldi.

Eşi Esra Gürbüz'le birlikte Kaya'nın yaşadığı eve giderek 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunan Kaymakam Gürbüz, Mutlu Kaya'nın 3 aylık fizik tedavi ve rehabilitasyonu masraflarını karşılama sözü verdi.
Gürbüz sözlerine şöyle devam etti:

'Ergani'mizden çıkan bir gencimiz Mutlu Kaya. Kendisini ben de televizyonlardan görmüştüm. O güzel sesine biz de hayran kalmıştık. Hem yüzünün güzelliği, o güzelliği sesine de yansıyordu. Gönlü de güzel. Bugün ailesiyle birlikte onu ziyaret etmek istedik. Eşim ile birlikte kendisine moral vermek istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı bir yaşama kavuşma sürecinde kendisine maddi ve manevi destek vermek istiyoruz. Elimizden geldiğince tüm destekleri sunacağız.

Onun iyileştiği, tekrar sahnelere döndüğü, o güzel sesini tüm Türkiye ve dünyanın duyduğu günlere dönmesini özlemle bekliyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz" dedi. Mutlu Kaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakam bey ve eşinin gelmesinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler